FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Παραμένουν «πράσινοι» Σιδέρης- Καρούτης

Ημερομηνία: 03-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ραφαήλ Σιδέρης είναι ο τρίτος παίκτης που ανανέωσε στον ΠΑΟ Βάρδας, μετά τους Γιώργο Πολίτη και Νίκο Ανδριέλο. Ο 21χρονος Αχαιός  κεντρικός αμυντικός θα φορά την πράσινη φανέλα για τέταρτη συνεχή σεζόν. Ο Σιδέρης είχε έρθει το καλοκαίρι του 2014 στον ΠΑΟΒ, σε ηλικία μόλις 18 ετών, από τον Ατρόμητο Λάππα και σταδιακά καθιερώθηκε στους «πράσινους» της Βουπρασίας.

Την περασμένη σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας, μαζί με το Νίκο Ανδριέλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε εξαιρετική οικονομική πρόταση από τον Τηλυκράτη Λευκάδας (ομάδα του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής που τερμάτισε στην 7η θέση) αλλά προτίμησε τη σιγουριά και τη… θαλπωρή του ΠΑΟΒ, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα οργανωμένο σύλλογο, με ένα επιπλέον πλεονέκτημα που σπάνια βρίσκεις σε ομάδες, το οικογενειακό κλίμα.

Τα “πράσινα” όμως θα συνεχίσει να φορά και ο Θοδωρής Καρούτης, ο οποίος επίσης ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τη «Μπάρτσα», κάτι αναμενόμενο μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

 

Σιδέρης και Καρούτης δήλωσαν…

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Ραφαήλ Σιδέρης δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω για μία ακόμη φορά να αγωνίζομαι στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ. Αισθάνομαι υπέροχα που θα συνεχίσω στην ομάδα και ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμα μια χρονιά. Εύχομαι και πιστεύω αυτή η χρονιά να είναι κι αυτή πετυχημένη και ακόμα καλύτερη από την περσινή. Είναι θετικό που το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού θα παραμείνει και αυτό μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι σαν ομάδα, για να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Θοδωρή Καρούτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα και πάλι στην ομάδα και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και στην φετινή μας προσπάθεια. Αγαπάμε, την ομάδα για το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των αθλητών, το προπονητικό team το οποίο προσωπικά με έχει βοηθήσει στο να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και φυσικά την Διοίκηση η οποία παίζει μεγάλο ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία μας. Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πλέον όλοι πιο έτοιμοι να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Βάρδας που μας στηρίζει αλλά και να πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση μας θέτει κάθε χρονιά».

Ακολουθούν άλλοι

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανανεώσεις, με τους Ντόμα, Νικολόπουλο να είναι ίσως οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση του ΠΑΟΒ, καθώς με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος