FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Παναρκαδικός 1-0: Ψυχωμένη «Μπάρτσα»

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φάση από το χθεσινό παιχνίδι, με πρωταγωνιστή τον σκόρερ Δημήτρη Νικολόπουλο.

 

Ο ΠΑΟΒ, με γκολ του Νικολόπουλου, πήρε νίκη-ανάσα επί του Παναρκαδικού

Ο ΠΑΟ Βάρδας το ήθελε και το πήρε. Το ματς με τον Παναρκαδικό είχε χαρακτηριστεί «τελικός» από τον Ηλία Φωτόπουλο και ως τέτοιον τον αντιμετώπισαν οι παίκτες του. Με περίσσιο πάθος νίκησαν 1-0 το δυνατό Παναρκαδικό, χθες στο Γρ. Καλάκος, μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους τους και πήραν βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Κι αν οι «πράσινοι» παρουσιαστούν  το ίδιο ψυχωμένοι και στη συνέχεια, δεν θα μπουν σε περιπέτειες.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος παρέταξε τον Καπούταγλη κάτω από τα δοκάρια, Ανδριέλο και Δημητρίου στο κέντρο της άμυνας, τον Καρούτη αριστερά και τον Περικλή Πολίτη δεξιά, τους Λιόση, Γιώργο Πολίτη αμυντικά χαφ και η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μελετίδη ήταν οι Ντόμας (δεξιά), Κωνσταντινίδης (αριστερά) και Νικολόπουλος στον άξονα.

Λύτρωση με Νικολόπουλο

Στο πρώτο μισάωρο ο ΠΑΟΒ ήταν νευρικός και υπέπεσε σε πολλά λάθη. Ο Παναρκαδικός το εκμεταλλεύτηκε, πατούσε καλύτερα και είχε δύο δοκάρια σε μακρινά σουτ, σε αυτό το διάστημα. Στο 10΄ με τον Συρεγγέλα και στο 29΄ με τον Καδά! Το δεύτερο δοκάρι αφύπνισε τους «πράσινους» της Βάρδας, η κυκλοφορία της μπάλας βελτιώθηκε και στο 38΄ ήρθε το γκολ. Ο Καρούτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Δημήτρη Νικολόπουλο, ο οποίος δεν ήταν οφσάιντ, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Χότζιτς (1-0). Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στην ομάδα, αφού εκτονώθηκε όλη η πίεση που υπήρχε για το αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, καθώς ο «κεραυνός» του Γιώργου Πολίτη από 30 μέτρα, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες του ΠΑΟΒ, στο γκολ του Νικολόπουλου.

Κράτησε εύκολα στην επανάληψη

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ στηρίχτηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του. Έκλεισε τους χώρους μπροστά από την εστία του Καπούταγλη, ενώ δύο φορές που ο γκολκίπερ της ηλειακής ομάδας χρειάστηκε να επέμβει, δήλωσε «παρών». Στο 72΄ σε σουτ του Συρεγγέλα από αριστερά μέσα στην περιοχή έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ και στο 74΄ ξανά σε σουτ του Συρεγγέλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε με γροθιές σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα, με τον ΠΑΟΒ να μην απειλείται στα τελευταία λεπτά.

Καλύτεροι από την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, οι 6 αμυντικογενείς, δηλαδή η τετράδα της άμυνας (Ανδριέλος, Δημητρίου, Καρούτης και Π. Πολίτης) συν οι δύο αμυντικοί μέσοι Γιώργος Πολίτης και Αντώνης Λιόσης, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς. Επόμενος αντίπαλος για τον Παμβουπρασιακό, ο δεύτερος της βαθμολογίας  Διαγόρας Βραχνεΐκων, ξανά εντός έδρας.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (90+ Παλιάτσας), Μελετίδης (68′ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (89′ Κουργιαλάς), Π. Πολίτης.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος (53′ Ομπόσου), Μπούτας (76′ Μπινιώρης), Μπαξεβάνος (82′ Γιουκούδης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (58′ Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος