FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με Κωνσταντινίδη παίκτη-προπονητή – Ευχαριστήριο για Πανηλειακό

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τον Κώστα Κωνσταντινίδη παίκτη-προπονητή θα συνεχίσει ο ΠΑΟΒ το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν, μετά την παραίτηση του Ηλία Φωτόπουλου. Η διοίκηση των «πρασίνων» αποφάσισε τελικά να μην προσληφθεί προπονητής αλλά γυμναστής, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του «Κόκου» και ο οποίος θα ανακοινωθεί αύριο.

Ευχαριστήριο για Πανηλειακό

Ο ΠΑΟΒ εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία του Πανηλειακού στο ντέρμπι Κυπέλλου: «Με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ και ειδικά ο κ. Λέντζας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Ηλείας τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ , όπως και τον δήμαρχο της πόλης του Πύργου κ. ΛΙΑΤΣΗ, για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και η ποδοσφαιρική ομάδα στο γήπεδο,  στο σημαντικό μεταξύ μας αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η ευγενής άμιλλα και η άψογη «επαγγελματική» συμπεριφορά όλων των μελών της ομάδας δεν μπορεί παρά να μας δημιουργεί την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από  καρδιάς την διοίκηση του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ. Ευχόμαστε να συναντάμε και να υπάρχουν τέτοιες συνθήκες πάντα στους αγώνες σαν το παράδειγμά σας. Επίσης ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή συνέχεια στον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος