FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Επιστροφή Κωνσταντινίδη

Ημερομηνία: 28-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος επιθετικός προβάρει ξανά τα «πράσινα»

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Βάρδα. Ο έμπειρος επιθετικός έφυγε από τον ΠΑΟΒ το προηγούμενο καλοκαίρι για χάρη της Παναχαϊκής, είχε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (σκόραρε μόλις μια φορά) και πλέον είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον ΠΑΟΒ. Ο Κωνσταντινίδης έπαιξε ενάμιση χρόνο στους «πράσινους» από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Μάιο του 2016 και τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με 14 γκολ.

Ο Αχαιός επιθετικός, μάλιστα, παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα εγκαίνια του ιατρείου της συζύγου του Γιάννη Λέντζα, Κατερίνας Κατσανάκη, απ’ όπου και η φωτογραφία. Ο «Κόκος», αν αποκτηθεί τελικά, αναμένεται να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι με τις ικανότητες και την εμπειρία του.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης στα εγκαίνια του ιατρείου της συζύγου του Γιάννη Λέντζα, με τους  Γρ. Παλούμπη, Νικολάου, Ντόμα, Αγουρίδη, Φωτόπουλο, Μπακογιάννη και Νικολόπουλο.

 

Ανακοινώνονται ανανεώσεις

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, Nίκος Ανδριέλος, Νίκος Ντόμας και Δημήτρης Νικολόπουλος είναι τα πρώτα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα από τη διοίκηση και εν συνεχεία Σιδέρης, Καρούτης και λοιποί ποδοσφαιριστές. Μέχρι τις 10 Ιουλίου περίπου, ίσως και νωρίτερα, οι ανανεώσεις θα έχουν ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΒ και ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος θα χτίσει τη νέα ομάδα σε στέρεες βάσεις. Οι ίδιοι παίκτες ήταν άλλωστε που έφεραν το σύλλογο, τη σεζόν 2016-2017,  στην τιμητική 3η θέση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει ο βασικός κορμός.

Από κει και πέρα θα ακολουθήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις, με πρώτη, πιθανότατα, αυτή του Κωνσταντινίδη, όπως προαναφέραμε. Σύμφωνα με το πλάνο του Ηλία Φωτόπουλου θα αποκτηθούν δύο-τρεις  ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές σε θέσεις στις οποίες η ομάδα «πονάει» και κάποιοι νεαροί αλλά ταλαντούχοι, που με την πάροδο του χρόνου και αποκτώντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα μπορέσουν να προσφέρουν και αυτοί στον ΠΑΟΒ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος