FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-0: Βαθιά ανάσα για ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κωνσταντινίδης μόλις έχει σκοράρει και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στο «Γρ. Καλάκος» και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη

Ο ΠΑΟ Βάρδας με μαχητική ψυχή νίκησε και το Διαγόρα Βραχνεΐκων με 1-0,  χθες στο «Γρ. Καλάκος» και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έφτασε τους 10 βαθμούς σε 7 αγώνες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Οι «πράσινοι» του Ηλία Φωτόπουλου, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Αλέξανδρο Μελετίδη,  πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση, μπροστά σε 350 φιλάθλους τους, απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που μέχρι χθες ήταν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Κυρίως στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ «χόρευε» στο βαρύ τερέν του «Καλάκος» και θα μπορούσε να είχε σκοράρει στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Διαγόρας απείλησε πρώτος στο 16΄ με τον Κυριαζόπουλος να πλασάρει άουτ μετά από σέντρα του Μούκα, αλλά από κει και πέρα, η ηλειακή ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 20΄ ο Χούσα έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Λιόση, αυτός πάτησε τη μπάλα στο Νικολόπουλο, που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 27΄ ο Καρούτης εκτέλεσε φάουλ, ο Λιόσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 43΄ ο καλύτερος του Διαγόρα Θεόδωρος Μιχαηλίδης πλασάρε λίγο άουτ και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΒ είχε άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ. Στο 44΄ ο Νικολόπουλος βρήκε τον Χούσα, αυτό έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Θωμας, η μπάλα έφτασε  στον Κωνσταντινίδη που με κεφαλιά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των δικτυων. Και στο 45΄ ο Ντόμας έβγαλε μαγική μπαλιά στον Κωνσταντινίδη, αυτός έπιασε δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Διαγόρα, Άρης Θωμάς, σε κόρνερ.

Το γκολ στο 53΄

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο 51΄ έφτασαν για άλλη μια φορά κοντά στο γκολ. Από φάουλ του Γ. Πολίτη στο δεύτερο δοκάρι, ο Ανδριέλος με κεφαλιά πάσαρε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος έπιασε νέα κεφαλιά που απέκρουσε ο Θωμάς. Το γκολ που δικαιούνταν ο ΠΑΟΒ το πέτυχε δύο λεπτά αργότερα. Ο Νικολόπουλος βρήκε με τακουνάκι το Λιόση, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Κωνσταντινίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Από κει και πέρα, ο Διαγόρας ανέβηκε πιο ψηλά για να ισοφαρίσει αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, απέναντι στην καλά στημένη άμυνα του ΠΑΟΒ. Τουναντίον, στο 75΄ ο Περικλής Πολίτης άλλαξε παιχνίδι για τον Καρούτη, αυτός έφερε τη μπάλα στο δεξί και έκανε το σουτ που κόντραρε και μπλόκαρε ο Θωμάς. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Διαγόρας είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μιχαηλίδη για μαρκάρισμα και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων είδε δεύτερη κίτρινη και ο Ντόμας για καθυστέρηση.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση μετά από δύο μήνες του Ραφαήλ Σιδέρη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα μέσα Σεπτεμβρίου στο φιλικό με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο Σιδέρης μπήκε αλλαγή στο 88΄ στη θέση του Γιώργου Πολίτη.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης (90΄ Παλιάτσας), Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης (88΄ Σιδέρης), Ντόμας, Χούσα (90+΄ Μάζης), Κωνσταντινίδης (83΄ Καλογερόπουλος), Π. Πολίτης.

Διαγόρας Βρ.: Θωμάς, Παναγόπουλος, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος (64΄ Βέρρας), Κυριαζόπουλος (79΄ Παπαδόπουλος), Κωστής (61΄ Χριστόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Μούκα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος