FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Για βαθμούς στην Πύλο

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Πύλο για να παίξει στις 4μ.μ. με τον Τσικλητήρα, στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου στην πέμπτη  σερί χρονιά της στη Γ΄ Εθνική αισιοδοξεί πως θα επαναλάβει την περσινή καταπληκτική πορεία που την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πόλη της Μεσσηνίας.

Στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού είναι και ο Νίκος Ντόμας, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δικέφαλο. Στον αντίποδα, δεν υπολογίζεται ο Ραφαήλ Σιδέρης που  έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και αναμένεται να είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες περίπου.

Με φιλάθλους στη Μεσσηνία

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Βάρδας διοργανώνουν εκδρομή στην Πύλο κι έτσι θα βρεθεί στην πόλη της Μεσσηνίας τουλάχιστον ένα λεωφορείο. Οι φίλοι της ομάδας  που θέλουν να μεταβούν οργανωμένα στην Πύλο, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία της ομάδας στο  γήπεδο «Γρ.Καλάκος» της Βάρδας ή στα τηλέφωνα 6947073735, 6936133708, 6995713009. Η τιμή εισιτηρίου του λεωφορείου είναι  10 ευρώ συν το αντίτιμο εισιτηρίου του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος