FOLLOW US: facebook twitter

Παντός καιρού ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 20-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Η πρόκριση του Πανηλειακού στους  «4» του Κυπέλλου με κόντρα κλήρωση και κόντρα γηπεδικές συνθήκες είναι ένα σπουδαίο γεγονός που καταγράφεται στο ενεργητικό των «ερυθρολεύκων». Απέδειξαν ότι η ομάδα του Πύργου είναι παντός καιρού. Απ’ όσους έκαναν το ταξίδι ως το Τραγανό κανείς δε γνώριζε πως θα άρχιζε το παιχνίδι με τέτοιο κακό καιρό και άθλιες γηπεδικές συνθήκες. Κι όμως άρχισε κι ευτυχώς που δεν διακόπηκε μετά το 70΄, όταν ξέσπασε η καταιγίδα.

*Σιγά μην ξεκινούσε τους Βλαχόπουλο, Νιφορόπουλο ο κόουτς. Τον δεύτερο έβαλε μετά το 75΄, ενώ ενίσχυσε τα μετόπισθεν από το 60΄και μετά με το δαιμόνιο Γκουβέρο, αφού είχε ανοίξει το σκορ. Το πρόβλημα Καπετανάκη λύθηκε με την παρουσία του Σάκη Θεοδωρακόπουλου κάτω από τα γκολπόστ. Μπήκε και ο πάντα πολύτιμος Χατζηαράπης για να πάρει… ανάσες ο Χατζηστάμου. Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Καπετανάκης, Μπεγλεκτσής, Καραβατάς, Βλαχόπουλος.

*Καλύτεροι οι Στούπης, Πλαστουργός, Παναγιωτόπουλος, Μπουρνέλης, Χατζηστάμου, Τσουκαλάς. Είχαμε και την κόκκινη στο Σωτηρόπουλο που προκλήθηκε κι απώθησε αντίπαλο, αλλά αυτό είναι λίγο το κακό. Ο Πανηλειακός είναι στους «4», ενώ την Κυριακή παίζει με τον Αίαντα.

Απορίας άξιον

Είναι απορίας άξιον, πώς η Διοργανώτρια με τέτοιες άθλιες συνθήκες δεν ανέβαλε τους προημιτελικούς του Κυπέλλου και το παιχνίδι της Α2 στον Ελαιώνα. Αλήθεια, τι ήθελαν να παραστήσουν; Το παιχνίδι στην Ανδραβίδα δεν έπρεπε καν  να αρχίσει κι όμως αφού διακόπηκε προσωρινά ξανάρχισε. Ούτε στη Νέα Μανολάδα ούτε στο Πελόπιο ξεκίνησαν οι αγώνες. Απλώς τιμωρήθηκαν άπαντες. Φίλαθλοι, παίκτες, παράγοντες, διαιτητές ανήμερα του Αγ. Αθανασίου. Πάντως, νωρίτερα φρόντισαν να αναβάλουν το παιχνίδι της Α2, Μυρσιναϊκός-ΑΕ Πηνείας, γιατί όπως γράφαμε και χτες το γήπεδο Μυρσίνης είχε μεταβληθεί σε… λίμνη.

Στο περιθώριο

Από τότε που ο Μελισσανίδης πήγε στην ΚΕΔ (Τριτσώνης, Κουκουλάκης), ο Μάριος Λαμπρόπουλος έχει μπει στο περιθώριο. Το ωραίο είναι πως κανένας δεν μιλάει , δεν διαμαρτύρεται , δεν κάνει μια παράσταση για τα μάτια του κόσμου. Τι λέμε όμως τώρα. Η ΕΠΣ πάει για εκλογές και το βάρος εκεί πέφτει πλέον.

Χωρίς ανανέωση ο πίνακας της Α1

Δεκαεννέα διαιτητές έχουν χρησιμοποιηθεί, ως το κλείσιμο του α΄ γύρου, από τον υπεύθυνο ορισμών κ. Γιαννόπουλο, στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Νέα πρόσωπα είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος (αξιολογημένος βοηθός Γ΄ Εθνικής) με 5 ορισμούς και ο νεότερος Τάσος Στρακόπουλος με τέσσερις ορισμούς.

*Τους περισσότερους ορισμούς έχει ο Χρήστος Κούλης με 14 ορισμούς στις 17 αγωνιστικές. Μάλιστα, ο Κούλης έχει και πέντε ορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Ακολουθούν τρεις μη αξιολογημένοι αλλά έμπειροι, οι Καραβίδας, Γκατζόπουλος με 13 παιχνίδια έκαστος και ο Παυλόπουλος με 12. Οι Σφυρής, Πήττας έχουν από 11 ορισμούς και ο Σταθόπουλος δέκα. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Πήττας και ο Σταθόπουλος είναι αξιολογημένοι βοηθοί στη Σουπερλίγκα.

*Από κει και κάτω υπάρχουν άλλοι δώδεκα διαιτητές με παιχνίδια από 9 και κάτω. Ο Λεωνίδας Κούρτης με δύο παιχνίδια αποχώρησε της ενεργού δράσης. Πέρυσι, στην αντίστοιχη περίπτωση υπήρχαν 20 διαιτητές στο σχετικό πίνακα. Φέτος δεν υπάρχουν ο Αποστολόπουλος (έχει αποχωρήσει) ενώ οι Κοιλιομενιάτης, Ρουμπάνης δεν έχουν παιχνίδια για διάφορους λόγους. Ως τελικό συμπέρασμα: καμία ανανέωση του πίνακα Α΄ τοπικής.

Ο Αίας ακόμα χρωστάει το εξοδολόγιο

Από τις 21 Δεκεμβρίου, που έγινε το παιχνίδι Α΄ τοπικής,  Αίας-Μαγούλα, οφείλουν οι γηπεδούχοι την αποζημίωση της διαιτησίας στο διαιτητικό τρίο (Καραβίδας, Φτερνιάτης, Λαμπρόπουλος). Είναι γνωστό ότι σύμφωνα  με τον ΚΑΠ οι γηπεδούχοι οφείλουν πριν την έναρξη του αγώνα να καταβάλουν την αποζημίωση της διαιτησίας, εξοφλώντας το εξοδολόγιο. Καλή τη πίστει, τότε ο Γιώργος Καραβίδας, όπως κάνουν κι άλλοι διαιτητές, συμφώνησε με τον υπεύθυνο του Αίαντα, πως θα εξοφληθεί μετά τη λήξη. Αυτό όμως δεν έγινε ούτε τότε. Ολόκληρος Αίας είναι εκτεθειμένος πλέον για 200 ευρώ που δεν έχουν εξοφληθεί ως τώρα, παρά τις υποσχέσεις. Τι λένε γι’ αυτό στο ιστορικό σωματείο της Γαστούνης;

Η Πρόοδος συγχαίρει

Παρά την ήττα από τον Κεραυνό Βρίνας, το Δ.Σ. της Προόδου Σαλμώνης, συγχαίρει το διαιτητικό τρίο Βισβάρδης, Λιακοπούλου, Σαμπανιώτης για τις αντικειμενικές αποφάσεις τους. Μαζί με του Κεφαλούρου στην Κουτσοχέρα,  ήταν δύο διαιτησίες στις οποίες δεν αδικήθηκε, εκτός έδρας, η ομάδα.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος