FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός – Στο παρελθόν το κύπελλο, μπροστά ο Αλφειός

Ημερομηνία: 14-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Μία ακόμη υποχρέωση του Πανηλειακού διεκπεραιώθηκε με επιτυχία αυτή τη φορά για το κύπελλο, καθώς οι Πυργιώτες επικράτησαν προχθές του Εθνικού Αμπελοκάμπου και πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ωστόσο, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» δεν στέκονται εκεί και κοιτάζουν την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού ακολουθεί η «επικίνδυνη» έξοδος στο Επιτάλιο.

Ενδεικτικές, εξάλλου, είναι και οι δηλώσεις του Σπύρου Αντωνόπουλου:

«Ολοκληρώθηκε η υποχρέωση μας για το κύπελλο. Καταφέραμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας κι αυτό είναι θετικό. Από εκεί και πέρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει από σήμερα (σ.σ. χθες) κιόλας να ασχοληθούμε μ’ αυτό και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στον Πανηλειακό, λοιπόν, ήδη άπαντες σκέφτονται το ματς με τον Αλφειό την προσεχή Κυριακή, με εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη να θεωρείται η συμμετοχή του Στάθη Μπουρνέλη, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Έκλεισε το Στάδιο

Στο μεταξύ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αμπελόκαμπο το Στάδιο Πύργου έκλεισε, προκειμένου να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στο χλοοτάπητα. Αυτό σημαίνει ότι ο Πανηλειακός ίσως δώσει κάποια εντός έδρας ματς σε ουδέτερο γήπεδο και ήδη εξετάζονται τρία της ευρύτερης περιοχής.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος