FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Με το ίδιο πάθος κόντρα στον Τσικλητήρα

Ημερομηνία: 14-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πέτυχε δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη στις καθυστερήσεις, επιδεικνύοντας πάθος, επιμονή και μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι δεν θυμίζουν την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών. Πέρα από το κομμάτι της απόδοσης, όπου και σε αυτό υπάρχει σαφής βελτίωση, γεγονός που πιστώνεται στον τεχνικό Γιώργο Κούτση, οι παίκτες του Πανηλειακού παίζουν με πολύ πάθος και δύναμη και διεκδικούν μέχρι τέλους το τρίποντο.

Και η επιμονή τους ανταμείβεται, έστω και στις καθυστερήσεις.  Είναι φανερή η αντιστροφή κλίματος που υπάρχει στο πυργιώτικο στρατόπεδο και όλοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες στον αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου, την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ.,  στο δημοτικό στάδιο Πύργου. Ο Πανηλειακός προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με Αστέρα Αμαλιάδας, Λεωνίδιο και Αχαϊκή και την Κυριακή θα επιδιώξει άλλο ένα τρίποντο για να πάει με ηρεμία στη διακοπή, να γεμίσει τις μπαταρίες του και στις 7 Ιανουαρίου στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής, να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία στο ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Χωρίς Σέχου…

Για το παιχνίδι με τον Τσικλητήρα, ο οποίος είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και βρίσκεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης με 12 βαθμούς, δεν υπολογίζεται ο νεαρός αμυντικός μέσος Τζούλιαν Σέχου, που συμπλήρωσε κάρτες. Μικροενοχλήσεις έχει ο Γιάννης Σωτηρόπουλος αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Τα θυρανοίξια του Αγίου Ραφαήλ

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια στο εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ που υπάρχει εντός του προπονητικού κέντρου του Πανηλειακού στη Συντριάδα.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού αφού παραβρέθηκαν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα, οι ακαδημίες, η διοίκηση και πλήθος φιλάθλων.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός εξήρε την ενέργεια αυτή της ερυθρόλευκης διοίκησης, τονίζοντας ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα αθλητικά δρώμενα ενώ έδειξε ενημερωμένος για την πορεία της ομάδας, προσθέτοντας ότι είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις νέους ανθρώπους της πόλης να προσπαθούν όλοι μαζί να δημιουργήσουν κάτι όμορφο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος