FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: «Καμπανάκι» Κούτση ενόψει Ληξουρίου

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Ζάκυνθο και το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παλληξουριακό, για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης έχει χτυπήσει καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές, καλώντας τους να μην υποτιμήσουν τη νησιωτική ομάδα και να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουν άλλο ένα τρίποντο.

Ο 43χρονος προπονητής έχει δει σε βίντεο τον Παλληξουριακό και πρόκειται για μια ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια και δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Άλλωστε, κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του και τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Η ομάδα πάντως, όπως έδειξε και στη Ζάκυνθο, βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα, οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους και όλοι μαζί κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά. Μακροπρόθεσμοι στόχοι δεν έχουν τεθεί καθώς μιλάμε για μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο για να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Επιστρέφει ο «Νίφο»

Στα αγωνιστικά, στον αγώνα της Κεφαλονιάς επιστρέφει ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής (είχε αποβληθεί στο ματς με την Καλαμάτα). Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι είναι στη διάθεση του Γιώργου Κούτση. Η πριετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου. Εν συνεχεία, το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για το νησί του Ιονίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος