FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Εστιάζει σε Αλφειό και Παναρκαδικό

Ημερομηνία: 31-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, είχαν ρεπό την Κυριακή και πλέον οι ερυθρόλευκοι του Πύργου έχουν μπροστά τους δύο ματς αυτή την εβδομάδα. Αύριο Τετάρτη παίζουν στο Επιτάλιο με τον Αλφειό για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ηλείας και την Κυριακή εντός έδρας με τον Παναρκαδικό για την 5η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Για το παιχνίδι με τον Αλφειό ο Γιώργος Κούτσης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό ως τώρα στο πρωτάθλημα και περιμένει να δει το βαθμό ετοιμότητάς τους. Όσο για το πρωτάθλημα, ο Πανηλειακός προέρχεται από δύο εύκολα διπλά σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και την Κυριακή θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, ώστε να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πανηλειακός είναι μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνο για να δέσει απόλυτα. Βρίσκεται όμως σε καλό δρόμο, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τις δύο σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Και φυσικά, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, καθώς σε ένα πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών κάθε χαμένος βαθμός μετράει διπλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος