FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Επέστρεψε ο Νικολόπουλος, ανανέωσαν Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος

Ημερομηνία: 23-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Ηλείου αμυντικού Ντίνου Νικολόπουλου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Στάθη Μπουρνέλη και τον αμυντικό μέσο Παναγιώτη Νιφορόπουλος. Ο 24χρονος Νικολόπουλος θα φορέσει για τρίτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Μπουρνέλης πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, έχοντας πολλές συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, ενώ ο Νιφορόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού φέτος.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για Νικολόπουλο:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίνου Νικολόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας για τρίτη φορά. Ο – γεννημένος στις 30/10/1993 – Ηλείος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πανηλειακό. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια η Ζάκυνθος.

Το 2014 ο Νικολόπουλος επέστρεψε στην Ηλεία για λογαριασμό του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας όμως στη συνέχεια αποχώρησε για να ενταχθεί ξανά στον Πανηλειακό. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, πριν ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, ήταν τα Χανιά στην Β’ Εθνική.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Ντίνος Νικολόπουλος τόνισε: «Επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, είμαι ευτυχισμένος!» Ο Πανηλειακός καλωσορίζει ξανά τον Ντίνο στα ερυθρόλευκα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Μπουρνέλη:

«O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Στάθη Μπουρνέλη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα».

H ανακοίνωση για Νιφορόπουλο

«O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολυσύνθετο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Νιφορόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος