FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Εν αναμονή των επόμενων ανανεώσεων

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός, ως γνωστόν, έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Καπετανάκη, Στάθη Μπουρνέλη, Παναγιώτη Νιφορόπουλο, Γιάννη Σωτηρόπουλο, Δημήτρη Χατζηστάμου και Διονύση Πλαστουργό. Έξι παίκτες που ήταν βασικοί στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και έχουν τις ικανότητες να βοηθήσουν και σε αυτό της Γ΄ Εθνικής.

Το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε κάποια άλλη ανανέωση και οι επαφές θα συνεχιστούν από σήμερα. Η διοίκηση προτίθεται να μιλήσει με όλους τους παίκτες του έμψυχου δυναμικού και συνολικά αναμένεται να ανανεώσουν περίπου 15 ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου περίπου, θα έχουν ολοκληρωθεί οι ανανεώσεις και εν συνεχεία θα πάρουν σειρά οι μεταγραφές.

Ήδη, βέβαια, οι διοικούντες σε συνεργασία με το Νίκο Κουρμπανά, ερευνούν την αγορά για ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι ώστε να δρομολογήσουν τις κινήσεις τους και στο μεταγραφικό παζάρι. Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς αναμένεται στον Πύργο στις 7 Ιουλίου και από εκείνη τη μέρα θα ενταθούν οι κινήσεις ενίσχυσης του Πανηλειακού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος