FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Γ.Σ. για τροποποίηση Καταστατικού

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ. του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ», κατόπιν αποφάσεώς του, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα: «Τροποποίηση διατάξεων του Καταστατικού».

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Σωματείου (Κολοκοτρώνη 1, 4ος όροφος) στον Πύργο Ηλείας, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 15.00.

O «Πυρσός», συνεχίζοντας την προσπάθεια αναμόρφωσης της ομάδας εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών πήρε την απόφαση να τροποποιήσει το απαρχαιωμένο υπάρχον καταστατικό και να το προσαρμόσει στις συνθήκες της εποχής αλλά και στις ιδέες και στα όνειρα που έχει για την ομάδα.

Είναι η πρώτη ουσιαστικά κίνηση ενόψει της νέας σεζόν και επί της ευκαιρίας αυτής, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που όπως είναι φυσιολογικό αγωνιά και ανυπομονεί, πως όλα θα γίνουν με γνώμονα το συμφέρον του Πανηλειακού, έτσι ώστε τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική ο σύλλογος να εμφανιστεί αντάξιος της τεράστιας ιστορίας και του ονόματος του.

Ευχαριστήριο

Σε συνέχεια των ευχαριστιών μας προς όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας την αγωνιστική περίοδο που μόλις έληξε, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην εξάρουμε και τη στήριξη ορισμένων ακόμα ανθρώπων που όποτε τους ζητήθηκε έδειξαν την αγάπη τους στον Πανηλειακό. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Αυτοί ήσαν οι:

Γαβρίλης  Λιατσής  (δήμαρχος Πύργου), Ιερά Μητρόπολη  Ηλείας, Σκαρτσιάρης Ανδρέας (αντιδήμαρχος Πύργου), Μπέλτσος  Διονύσιος (αντιδήμαρχος Πύργου), Σεϊντής Βασίλειος (αντιδήμαρχος Πύργου), Γεωργόπουλος Σωτήριος (αντιδήμαρχος Πύργου –Δ.Δ. Ωλένης), Υπαλληλοι δημοτικού σταδίου Πύργου, Υπάλληλοι τεχνικής υπηρεσίας Δήμου  Πύργου, Τσίκας Άγγελος (πολ. μηχανικός), Βαγγόπουλος  Αντώνιος  (πολ. μηχανικός), Αθανασόπουλος Παναγιώτης (ιατρός-μικροβιολόγος), Σοφος Γεώργιος (βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος), Μαχαίρας Γεώργιος (ορθοπεδικός-χειρουργος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος