FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Αχαϊκή 1-0: Το άξιζε και το πήρε στο 93΄

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νιφορόπουλος μόλις έχει σκοράρει και τρέχει να πανηγυρίσει προς την κεντρική εξέδρα των φιλάθλων του Πανηλειακού.

 

 

Με γκολ του Νιφορόπουλου στις καθυστερήσεις ο Πανηλειακός παρέμεινε ψηλά

Ο Πανηλειακός έστω και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε αυτό που άξιζε στο χθεσινό ματς με την Αχαϊκή, στο δημοτικό στάδιο Πύργου, παρουσία 600 περίπου φιλάθλων. Νίκησε 1-0 με… συστημένο σουτ του Νιφορόπουλου και παρέμεινε σε τροχιά πρώτης θέσης καθώς διατηρήθηκε στην 3η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη, στην οποία βρίσκεται από χθες ο Αστέρας Βλαχιώτη, που νίκησε στο ντέρμπι τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Πανηλειακός πραγματοποίησε χθες την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Κυρίως στο β΄ ημίχρονο ήταν καταιγιστικός, με τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη. Η δικαίωση ήρθε στο 93΄ με τη χρυσή αλλαγή τον Παναγιώτη Νιφορόπουλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από δεξιά και να σουτάρει διαγώνια και δυνατά, λίγο μέσα από την περιοχή, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στο Δρακόπουλο (δοκάρι και γκολ).

Πολλές φάσεις στο β΄ μέρος

Στο α΄ μέρος, η ομάδα του Γιώργου Κούτση, είχε την εδαφική υπεροχή και δημιούργησε 2-3 μικροευκαιρίες,  με μακρινά σουτ του Κρεββατά και του Σωτηρόπουλου στο 18΄ και 24΄ που μπλόκαρε ο Δρακόπουλος. Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκες ευκαιρίες ήταν πολλές. Στο 54΄ το σουτ του Σέχου πέρασε δίπλα από το δοκάρι, στο 60΄ μετά από ωραία μπαλιά του Κρεββατά στο Ντάνκουα, αυτός πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια, στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο  Δρακόπουλος, στο 63΄ ο Μπουρλάκης από πολύ κοντά δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ, στο 81΄σέντρα του Νικολόπουλου και  κεφαλιά του Κρεββατά χωρίς πίεση,  κατέληξε στην αγκαλιά του Δρακόπουλου και στο 86΄ μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου από δεξιά, νέα κεφαλιά του Κρεββατά στο δεύτερο δοκάρι πέρασε λίγο άουτ. Ώσπου στο 93΄ απονεμήθηκε δικαιοσύνη και το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στον Πανηλειακό.

Κορυφαίος του αγώνα ο Γκοτσούλιας που ήταν παντού και έκοψε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους του, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Μπουρνέλης, Νικολόπουλος και ο σκόρερ Νιφορόπουλος. Από την Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου ξεχώρισε ο Κοκκίνης στο κέντρο της άμυνας, αλλά επιθετικά οι Αχαγιώτες δεν φάνηκαν, έχοντας μόνο μια καλή φάση στο 57΄, με ένα σουτ του Καραγιάννη από αριστερά, που πέρασε ψηλά άουτ.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Σέχου, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (78′ Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (90+’ Κολόκας), Σωτηρόπουλος (69′ λ.τρ. Νιφορόπουλος).

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Γερασιμόπουλος (90΄ Αποστολόπουλος), Σταυρόπουλος (65′ Χαρίζι), Σαμπανέι, Αντωνόπουλος (90+΄Μητρόπουλος).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος