FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός – ΑΠΟ Κουρτεσίου 3-1

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos1

Έκανε το καθήκον του

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Πανηλειακός, που υπό το φως των προβολέων στο στάδιο Πύργου επικράτησε με… του μαχητικού ΑΠΟ Κουρτεσίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στην τελική επικράτηση, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που υπέστη την πρώτη του ήττα φέτος και ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος ανά διαστήματα.

Η εικόνα του αγώνα

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδινε άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Κι αυτό ευτύχησαν να το πετύχουν μόλις στο 5’, όταν από κόρνερ του Νιφορόπουλου ο Σάκης Τσουκαλάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 16’ από σέντρα του Νιφορόπουλου κεφαλιά- ψαράκι του Σκοζάι η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 26’, όταν από παράλληλη του Σκοζάι ο Βλαχόπουλος επιχείρησε το πλασέ στην κίνηση, με τον Πετρόπουλο να διώχνει.

Σε γενικές γραμμές στο α’ μέρος ο Πανηλειακός πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, είχε την υπεροχή αλλά πλην των φάσεων που περιγράψαμε οι παίκτες του ήταν «φλύαροι».

panileiakos2

Μάλιστα, αυτό το πλήρωσαν στο 55’ οι «ερυθρόλευκοι», αφού από σέντρα του Α. Κωστόπουλο ο Καπώνης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου να «ξυπνήσουν» και να φορτσάρουν κι έτσι στο 67’ από προσπάθεια από αριστερά του Σκοζάι και σέντρα ο Μπεγλεκτσής με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Πυργιώτες (2-1), ενώ στο 74’ ο ίδιος παίκτης από το σημείο του πεναλτι (σε χέρι αμυντικού από προσπάθεια του Χατζηστάμου) διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Και κάπου εκεί ο αγώνας έστω και πρόωρα τελείωσε!

panileiakos3

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Παπαπέτρου (68’ Χατζηαράπης), Γκουβέρος, Καλατζής, Τσουκαλάς, Νιφορόπουλος (85’ Ντάβαρης), Στούπης, Χατζηστάμου (82’ Γουργουντζής), Σκοζάι, Βλαχόπουλος, Μπεγλεκτσής.

ΑΠΟΚ: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Κώστα, Μούζος, Κωστόπουλος Π., Μπιτούνης, Κωστόπουλος Α., Τσιβγινίδης (75’ Σιδηρόπουλος), Αποστολόπουλος (64’ Κακαφώνης), Καπώνης, Κουργιαλάς Κ.

Της Μαρίας Καραντώνη

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος