FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Αποχώρησε ο Καλλιακμάνης-Ερυθρόλευκη μασκότ

Ημερομηνία: 31-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Καλλιακμάνης έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανηλειακό και θα συνεχίσει στον Αετό Πατρών.

Η ανακοίνωση από πλευράς Πανηλειακού είναι η εξής:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλλιακμάνη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αποχωρώ από τον Πανηλειακό για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Σας ευχαριστώ για όλα! Είναι μια δύσκολη απόφαση για μένα και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της γιατί περιβάλλεται από ανθρώπους που δύσκολα συναντάς στο σημερινό ποδόσφαιρο! Eπόμενος σταθμός μου θα είναι ο Αετός Πατρών που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της Αχαΐας».

Ο «Πανήλας» η μασκότ του Πανηλειακού

Ο «Πανήλας» είναι η μασκότ του Πανηλειακού που πλέον θα δίνει το «παρών» στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Αύριο, μεθαύριο και την Παρασκευή θα επισκεφτεί τα δημοτικά σχολεία του Πύργου, θα γνωρίσει τους μικρούς φίλους της ομάδας και θα συνομιλήσει μαζί τους για τον Πανηλειακό.

Παράλληλα, θα μοιράσει προσκλήσεις στους νεαρούς μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναρκαδικό, στον οποίον αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα μικρά παιδιά μοιράζοντας τους πλούσια δώρα και επιφυλάσσοντάς τους πολλές εκπλήξεις ενώ θα γίνει και η παρουσίασή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος