FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός – Αντωνόπουλος: «Επιμείναμε και δικαιωθήκαμε…»

Ημερομηνία: 05-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos-antonopoulos

Της Μαρίας Καραντώνη

Έστω και δύσκολα και μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Πανηλειακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νίκης στο Τραγανό και να φτάσει στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρουσία δεκάδων φίλων τους που τους ακολούθησαν και στο Τραγανό, κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα και να επικρατήσουν έναντι ενός εξαιρετικού αντιπάλου. Άλλωστε, ο Σπύρος Αντωνόπουλος καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας εφιστούσε την προσοχή στους παίκτες, καθώς γνώριζε τις δυσκολίες και επιβεβαιώθηκε.

«Για μένα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην τετράδα αυτών, που κατ’ εμέ θα αντιμετωπίσουμε αυξημένες δυσκολίες. Αυτό εξάλλου επεσήμανα καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας τους παίκτες μου. Περίμενα ότι θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα με δυναμική και πάθος, όπερ και εγένετο. Όμως επιμείναμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε», μας ανέφερε στον απόηχο του δευτεριάτικου αγώνα ο έμπειρος τεχνικός.

Στις τάξεις της ομάδας του Πύργου όμως δεν στέκονται σ’ αυτό το ματς και ήδη έχουν κάνει… στροφή στο επόμενο, καθώς ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον επίσης πρωτοπόρο ΑΠΟ Κουρτεσίου. Για τον αγώνα δεν υπολογίζεται σίγουρα ο τιμωρημένος Σωτηρόπουλος, που απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο προχθεσινό παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος