FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Αλλαγές στο Καταστατικό

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση διατάξεων του Καταστατικού, το οποίο είχε μείνει απαράλλακτο εδώ και πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι πως τα χρήματα αναγράφονταν ακόμα σε δραχμές, πράγμα το οποίο φυσικά άλλαξε και έγινε σε ευρώ. Αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, το διοικητικό συμβούλιο να είναι 5μελες πλέον και όχι 7μελές και να γίνονται κάθε χρόνο, κατά το πρώτο μισό του Ιουλίου, αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ..

O «Πυρσός» λοιπόν, συνεχίζοντας την προσπάθεια αναμόρφωσης της ομάδας εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών πήρε την απόφαση να τροποποιήσει το απαρχαιωμένο καταστατικό και να το προσαρμόσει στις συνθήκες της εποχής αλλά και στις ιδέες και στα όνειρα που έχει για την ομάδα.

Ξεκινούν οι ανανεώσεις

Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με κάποιους  ποδοσφαιριστές που ανήκαν στην ομάδα κατά την περασμένη σεζόν, προκειμένου να συνεχίσουν στον Πανηλειακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι παίκτες που θα παραμείνουν θα είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από 12 έως 14 κι έτσι θα αποκτηθούν 6-8 ποδοσφαιριστές που θα προορίζονται για το βασικό σχήμα. Όπως επίσης, θα αποκτηθούν και δύο τουλάχιστον νεαροί και συνάμα ταλαντούχοι Ηλείοι παίκτες, που αγωνίζονταν σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας. Κάπως έτσι το ρόστερ θα συμπληρωθεί με 23-24 παίκτες που έχει ζητήσει ο Νίκος Κουρμπανάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος