FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Drift: Μάχη τίτλου στο Επιτάλιο

Ημερομηνία: 06-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χαντζαράς εναντίον Χάρκα για την πρώτη θέση στη Γενική

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται ο 4ος Γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, από την ΦΙΜΑ και την Art Of Speed, στο αεροδρόμιο του Επιτάλιου. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο ιδιαίτερα στην μεγάλη κατηγορία Pro, εκεί όπου θα έχουμε μάχη για τον τίτλο. Ο περσινός κάτοχος του τίτλου Χρήστος Χαντζαράς  από την Αθήνα με BMW E36 και ο Χάρκας Αναστάσιος από την Θεσσαλονίκη με πολλές διακρίσεις, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης του Πρωταθλήματος με 52 βαθμούς. Θα είναι λοιπόν παρόντες στο Επιτάλιο, στον 4ο αγώνα του θεσμού, για τους πολύτιμους βαθμούς, που είναι πολύ πιθανό να κρίνουν το τίτλο.

27 είναι συνολικά οι συμμετοχές, 17 στην Pro και 10 στην Street Legal, ανάμεσά τους και έξι Ηλείοι οδηγοί: οι Νίκος Τσέλος, Σάκης Χέλμης, Νίκος Ζάχος στην Pro και οι Φώντας Δρακόπουλος, Γιώργος Καφετζής, Κώστας Νικολόπουλος στην Street Legal.

Το Σάββατο από τις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσουν τα ελεύθερα περάσματα και από τις 4.30μ.μ. τα βαθμολογημένα. Την Κυριακή στη  1.30μ.μ. θα ξεκινήσουν οι μάχες στην Street Legal και από τις 3μ.μ. στη μεγάλη κατηγορία, με πλούσιο θέαμα και πολύ καπνό από τα λάστιχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος