FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley: Ξεκινά το «Olympia Masters»

Ημερομηνία: 05-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από σήμερα έως και το Σάββατο η μεγάλη διοργάνωση στην Αρχ. Ολυμπία

Πρεμιέρα σήμερα για το «Olympia Masters», τη μεγάλη διοργάνωση στα πλαίσια του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley, που διεξάγεται στην Αρχ. Ολυμπία από την Ε.Ο.ΠΕ., το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τον «Α.Ο. Ολυμπιονίκης», υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Από σήμερα και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, 53 ομάδες, μεταξύ αυτών και οι κορυφαίες της Ελλάδας, αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του πιο δημοφιλούς καλοκαιρινού αθλήματος.

21 ομάδες στους άνδρες και 16 στις γυναίκες θα διεκδικήσουν σήμερα τα 4 εισιτήρια ανά φύλο για τα κυρίως ταμπλό, οι αγώνες των οποίων θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή. Το τουρνουά θα κορυφωθεί το Σάββατο με τους τελικούς, όπου θα προκύψουν οι νικητές και οι νικήτριες.

Στη διοργάνωση θα έχουμε και ηλειακή παρουσία. Στο κυρίως ταμπλό των Ανδρών θα δώσουν το «παρών» το δίδυμο Φώτης και Σταύρος Παναγιωτάρας του Κοροίβου και σε αυτό των Γυναικών τα κορίτσια του Ολυμπιονίκη, Καλλιρρόη Γιαμπαστή – Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου.

 

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 5/7

10π.μ.- 8μ.μ.: Προκριματικά Ανδρών-Γυναικών

 

Παρασκευή 6/7

10πμ.-10μ.μ.: Αγώνες κυρίως ταμπλό Γυναικών -Ανδρών

 

Σάββατο 7/7

10π.μ.-2μ.μ.: Προημιτελικοί

3μ.μ.-6μ.μ.: Ημιτελικοί

7.15μ.μ.: Τελικός γυναικών

8μ.μ.: Τελικός Ανδρών

8.45μ.μ.: Απονομές


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος