FOLLOW US: facebook twitter

Παλληξουριακός-ΠΑΟ Βάρδας 3-2: Πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πλήρωσε τα λάθη της άμυνάς του και ηττήθηκε με 3-2 από τον Παλληξουριακό στην Κεφαλονιά. Μια ήττα εκτός προγράμματος καθώς οι περισσότερες ομάδες αναμένεται να περάσουν από το νησί του Ιονίου και πλέον τα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με Παναρκαδικό και Διαγόρα Βραχνεΐκων είναι πολύ σημαντικά για την περαιτέρω πορεία των πρασίνων.

Ο ΠΑΟΒ μπήκε δυνατά και στο 5΄ είχε δοκάρι με τον Ντόμα. Στο 22΄ ο Ανδριέλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως ο Παλληξουριακός με γκολ του Αντωνάτου. Στο 30΄ ο ΠΑΟΒ κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου αλλά ο Κωνσταντινίδης αστόχησε!

Στο β΄ ημίχρονο ο Παλληξουριακός προηγήθηκε 2-1 με πέναλτι του Ζαφειράτου στο 51΄  (το έκανε ο Δημητρίου) και τρία λεπτά μετά ο Πολλάκης έκανε το 3-1. Οι πράσινοι μείωσαν με πέναλτι του Λιόση στο 61΄ (το κέρδισε ο Ντόμας) και πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση. Στο 80΄ το σουτ από καλή θέση του Περικλή Πολίτη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 85΄ ο Παλληξουριακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπράτι με 2η κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου όμως δεν κατάφεραν στα εναπομείναντα λεπτά να ισοφαρίσουν και επέστρεψαν χωρίς βαθμό από την Κεφαλονιά.

 

Παλληξουριακός: Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός (68’ Χασάι), Αντωνάτος Κ., Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης (68’ Μπράτι), Κόμητας, Βαλεντής Στ., Αντωνάτος Ηλ., Πολλάκης (78’ Βαλεντής Αγγ.), Ζαφειράτος (80’ Αρμάντο).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Νικολόπουλος, Δημητρίου (65΄ Μελετίδης), Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Ντόμας, Καρούτης (65΄ Μάζης), Κωνσταντινίδης (80΄  Καλογερόπουλος), Πολίτης Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος