FOLLOW US: facebook twitter

Παλληξουριακός-Πανηλειακός 0-4: Βύθισε και την Κεφαλονιά!

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά το διπλό στη Ζάκυνθο, ο Πανηλειακός πέρασε και από το Ληξούρι

Ο Πανηλειακός πέτυχε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του, επί του Παλληξουριακού στην Κεφαλονιά αυτή τη φορά με το εμφατικό 4-0. Με αυτό το τρίποντο οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 8 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, δείχνοντας πως είναι μια στιβαρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση επέδειξε χθες την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα σε έναν κατώτερο αντίπαλο και καθάρισε το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Μόλις στο 12΄ ο Ντάνκουα έκανε τη σέντρα και ο Κρεββατάς, πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1. Ο Πανηλειακός συνέχισε να υπερέχει σε όλους τους τομείς και στο 35΄ ο Μπουρλάκης εκτέλεσε φάουλ και πάλι ο Κρεββατάς με τον ίδιο τρόπο, έβαλε γερά τις βάσεις της νίκης (0-2).

 

Άλλα δύο γκολ στην επανάληψη

Στο β΄ μέρος, οι Πυργιώτες πέτυχαν άλλα δύο γκολ, φτάνοντας στο ευρύ 0-4. Στο 51΄ ο Ντάνκουα με δυνατό σουτ έκανε το 0-3 και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος στο 60΄ με τον ίδιο τρόπο, διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι ερυθρόλευκοι κατέβασαν ταχύτητα ενώ δεν απειλήθηκαν από τους νησιώτες. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Κούτση, ο Παναρκαδικός στον Πύργο, στις 5 Νοεμβρίου, καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται την προσεχή Κυριακή, λόγω της εθνικής εορτής, το Σάββατο.

 

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Ζάβαλης, Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης, Κομήτας, Καράι (60’ Μπράτι), Αντωνάτος Η., Ζερβός (Βαλέντης Ε.), Βαλέντης Α.(60’ Πολλάκης Γ.), Αντωνάτος Κ..

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Σέχου, Λεβέντης (71’ Μπουρνέλης), Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (75’ Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος (63’ Σκοζάι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος