FOLLOW US: facebook twitter

“Παίρνουμε την τύχη στα… πόδια μας”!

Ημερομηνία: 22-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αθλητικά, Νέα

kalyvakia-podilato4

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα στα Καλυβάκια που διοργάνωσε η Ποδηλατική Ομάδα ΙΕΡΑΞ

Και στην επόμενη με υγεία” είναι η ευχή που έδωσαν τα μέλη της Ποδηλατικής Ομάδας Καλυβακίων ”Ιέραξ” και οι φίλοι του ποδηλάτου μετά την ποδηλατοβόλτα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, μια εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, ως μια μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν στις ομορφιές της φύσης στα όμορφα Καλυβάκια Ολυμπίας! Γιατί η εξερεύνηση πάνω σε δυο ρόδες με μεγάλη παρέα, έχει άλλη χάρη, άλλωστε οι μικρότεροι κυρίως πήγαν σε μέρη που μπορεί να μην είχαν πάει ξανά γνωρίζοντας έτσι τον τόπο τους.

kalyvakia-podilato1

Μικροί και μεγάλοι,  από… 3,5 έως και πάνω από 50 χρονών,  πήραν τα ποδήλατά τους και έκαναν μια μεγάλη βόλτα στην ευρύτερη περιοχή των Καλυβακίων, μέσα στο πράσινο, στα δάση και δίπλα από τον ποταμό Αλφειό που χάρισε μια υπέροχη δροσιά στους ποδηλάτες.

kalyvakia-podilato3

Ο στόχος της Ομάδας, μέσα από τις Ποδηλατοβόλτες, είναι η προώθηση του ποδηλάτου ως μέσον μετακίνησης ενάντια στην εξάρτηση του αυτοκινήτου και τη ρύπανση που δημιουργεί, με ένα μέσον εύχρηστο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

kalyvakia-podilato5

Το σύνθημα μας Ομάδας είναι ”Δεν παραιτούμαστε, συμμετέχουμε και αλλάζουμε, παίρνουμε την τύχη στα… πόδια μας”. Η Ποδηλατική Ομάδα Καλυβακίων ”Ιέραξ” ευχαριστεί θερμά όλες και όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους και ευχήθηκαν σε κάθε βόλτα να περνάνε τόσο ωραία με ακόμα πιο όμορφη παρέα… Ανανέωσαν δε το ραντεβού τους σε σύντομο χρόνο, αφού ο καλός καιρός μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου προσφέρεται για ποδηλατοβόλτες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος