FOLLOW US: facebook twitter

Πήγαιναν με όπλα σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ημερομηνία: 29-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μέλη ομάδας ακροδεξιών που σκόπευαν να προκαλέσουν εκτεταμένα επεισόδια κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. τέσσερις νεαρούς που συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης με μπουκάλια για μολότοφ, βενζίνη, μαχαίρια, κουκούλες, κράνη και ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας εντόπισαν τους τέσσερις δράστες ηλικίας 24, 23, 22 και 21 χρόνων να κινούνται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη και σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Μέσα, βρήκαν μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης tazer σε σχήμα φακού, δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» μήκους 0,22 εκατοστών, μια σφεντόνα, μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 18 κροτίδες, 20 κενές γυάλινες φιάλες ποτών, ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε τρία λίτρα βενζίνη, δυο κουκούλες fullface, δυο κράνη μηχανής, γάντια, ένα πλαστικό χωνί και κομμάτια υφάσματος.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και σε δύο από τα σπίτια τους κατασχέθηκαν άλλη μια συσκευή tazer- φακός, ένα μαχαίρι, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, δυο καπνογόνα, ένα πτυσσόμενο κλομπ και μια σημαία με σύμβολο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας στον οποίο παραπέμφθηκαν, τους άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών, κατά περίπτωση. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά αν εμπλέκονται σε επεισόδια που έγιναν κατά καιρούς.

Πηγή: aftodioikisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος