FOLLOW US: facebook twitter

«Πέταξε» η τιμή της βενζίνης στην Ηλεία!: 1,748 μια από τις υψηλότερες τιμές που καταγράφηκε στον Κάμπο σε επίπεδο νομού

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Την ανιούσα έχει πάρει οι τιμές των καυσίμων στην Ηλεία. Τις τελευταίες ημέρες η τιμή κυρίως της αμόλυβδης ανεβαίνει διαρκώς, στον Πύργο χαρακτηριστικά έχει ξεπεράσει το 1,65, πλησιάζει το 1,7  και σε κάποιες ορεινές περιοχές και απομακρυσμένες, κοντεύει να αγγίξει το 1,8 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εγγραφές στο παρατηρητήριο καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, υψηλές τιμές έχουμε κυρίως στις ορεινές περιοχές, αλλά και σε αγροτικές.

Ενδεικτικά μια από τις υψηλότερες τιμές είναι αυτή του 1,748 ευρώ σε περιοχή του Κάμπου, όμως υπάρχουν πρατήρια με ακόμα υψηλότερη τιμή σε ορεινές περιοχές, με βάση τις καταγραφές τιμών των προηγούμενων ημερών.

Η άνοδος της τιμής της βενζίνης σαφώς την περίοδο που διανύουμε αναγκάζει πολλούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, μειώνοντας έτσι και τη δαπάνη για τα καύσιμα.

Ο φόβος για την περαιτέρω άνοδο των καυσίμων είναι ορατός, αλλά όλοι ελπίζουν – και κυρίως οι πρατηριούχοι να μην υπάρξει άλλη αλλαγή και σταδιακά να υποχωρήσει και πάλι η τιμή στο 1,5 ευρώ, που βρισκόταν σε γενικές γραμμές έως τώρα.

Από την άλλη, το καλοκαίρι έφτασε, η εποχή για τις εξόδους ή για τις βόλτες για μπάνιο και δεν μπορεί να εκ των πραγμάτων οι ιδιοκτήτες των ΙΧ να τραβήξουν χειρόφρενο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος