FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου / Κυριακόπουλος: «Πολλαπλός ο στόχος…»

Ημερομηνία: 12-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

pelopas

Πέντε βαθμούς έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών ο Πέλοπας, με πρόσφατο αποτέλεσμα τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Κατά τον Δημήτρη Κυριακόπουλο ο στόχος φέτος είναι πολλαπλός αλλά χρειάζεται ακόμα σκληρή δουλειά και βελτιώσεις, για να φτάσει η ομάδα του Πύργου στο επιθυμητό σημείο και να είναι σε θέση να υλοποιήσει τους στόχους της.

“Ο στόχος είναι πολλαπλός για το Πέλοπα Πύργου και αναλύοντάς το ξεκινά από παραμονή και φθάνει ακόμα και την είσοδό μας  στα play – off ανόδου. Σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι εύκολες αφού πολλές ομάδες φέτος είναι δυνατές και ειδικά αρκετές  προαχθείσες από την Β΄ κατηγορία φαίνεται να έχουν  πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όμως θεωρώ, πως και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα και αν διορθώσουμε κάποια τεχνικό – τακτικά προβλήματα βελτιώνοντας παράλληλα και την ψυχολογία μας, θα τα καταφέρουμε…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο περσυνό πρωτάθλημα  και για έναν μόλις βαθμό,  χάσαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο δυνατότερο πρωτάθλημα του νομού μας. Ο στόχος του Πέλοπα Πύργου και για την νέα χρονιά είναι η καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα της Α2 …”, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Πλέον ο κ. Κυριακόπουλος και οι παίκτες του προετοιμάζονται για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕ Πηνείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος