FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Μακρίσια 1-0: Ηρωική πρόκριση Πέλοπα

Ημερομηνία: 30-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κανελλόπουλος μόλις έχει σκοράρει και πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του.

 

Με γκολ του Κανελλόπουλου στο 70΄ πέταξε έξω τον Α.Ο.Μ.

Ο Πέλοπας Πύργου έγινε η δεύτερη ομάδα από την Α2 Κατηγορία (μετά τον Κένταυρο Μαγούλας) που προκρίνεται στις τελικές 12 ομάδες του Κυπέλλου Ηλείας. Νίκησε χθες, μετά από ηρωική προσπάθεια, 1-0 τον Α.Ο. Μακρισίων στο Ενωσιακό γήπεδο και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Στο α΄ ημίχρονο ο Α.Ο.Μ. είχε την εδαφική υπεροχή αλλά απείλησε μόλις μία φορά την εστία του Πλατή, στο 28΄ με προβολή του Μούτσου που απέκρουσε ο γκολκίπερ του Πέλοπα. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Σταματελάτος είχε κεφαλιά λίγο άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Μάκη Κόκκαλη  απείλησε για πρώτη φορά στον αγώνα, με μια σέντρα-σουτ του Νικολόπουλου από δεξιά, που έδιωξε σε κόρνερ ο Καρανικολός. Στο 68΄, οι ερυθρόλευκοι του Άρη Ρουμελιώτη είχαν δοκάρι σε σουτ του Μπαλαούρα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δύο λεπτά μετά ο Πέλοπας σκόραρε.

Ο Χάρης Κανελλόπουλος, που μόλις έξι λεπτά πριν είχε περάσει στο παιχνίδι, νίκησε σε μονομαχία τον Τσίτσο και ανενόχλητος πλάσαρε εύστοχα τον Καρανικολό (1-0). Από κει και πέρα, ο Α.Ο.Μ. προσπάθησε να πιέσει αλλά ο ψυχωμένος Πέλοπας έμπαινε δυνατά στις φάσεις και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Μια κεφαλιά του Σταματελάτου στο 86΄ δεν ανησύχησε τον Πλατή, ενώ στο 93΄ το σουτ του Μάζη από αριστερά μέσα στην περιοχή κόντραρε σε σώματα.

 

Πέλοπας: Π.Κ.Πλατής, Βασιλόπουλος, Πότκα (58΄ Χριστακόπουλος), Π.Α. Πλατής (64΄ Κανελλόπουλος), Καλαθάς, Παναγόπουλος, Λειβαδίτης (76΄ Μπαχούρος), Τρίμμης (71΄ Μπουλούτας), Αστερόπουλος, Δημητρόπουλος, Νικολόπουλος.

Μακρίσια: Καρανικολός, Γ. Ηλιόπουλος, Μπαλαούρας, Διονυσόπουλος (46΄ Κύτταρης), Τσίτσος, Μπακόπουλος, Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (76΄ Δάγκαρης), Μπατζάκας (62΄ Μάζης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος