FOLLOW US: facebook twitter

«Πάσα στα θρανία» του Δημ. Σχολείου Πελοπίου

Ημερομηνία: 13-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλου στο Δημοτικό Σχολείο Πελοπίου Ηλείας, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΠΟ «Πάσα στα θρανία», με την ΕΠΣ Ηλείας να παίρνει μέρος σε μια ακόμα δράση που αναδεικνύει τις ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου και βοηθούν στο άνοιγμά του στην κοινωνία.
Παρούσα και αντιπροσωπία της ΕΠΣ με τον Αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, την Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής κα Βίκυ Δημητρακοπούλου και του Ενωσιακού Προπονητή Αντώνη Χρυσανθακόπουλου, ενώ παρών ήταν και ο  Καθηγητής Φ.Αγωγής και προπονητής των τοπικών Ακαδημιών του Πέλοπα Πελοπίου, Βασίλη Χρυσανθακόπουλου και φυσικά το εκπαιδευτικό προσωπικό με τον  Διευθυντή του Σχολείου κ. Πικέα Γεώργιο.

Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το αρμόδιο Υπουργείο που εκπονείται από την Ε.Π.Ο. και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Περιλαμβάνει επισκέψεις και ομιλίες αναφορικά με το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου από διακεκριμένους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004, προπονητές και εκπαιδευτές σε δεκάδες δημοτικά σχολεία της περιφέρειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος