FOLLOW US: facebook twitter

Πάντα δεύτερος ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 21-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Δεύτερη στη συνέχεια νίκη στο «Γρ. Καλάκος» πέτυχε η «Μπάρτσα» και φιγουράρει στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας σε 4 βαθμούς τη διαφορά από την Ερμιονίδα! Νίκησε 1-0 τον Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα Πύλου και ετοιμάζεται για το μακρινό ταξίδι στη Μυτιλήνη. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου και το απέδειξε καθώς ελάχιστα απειλήθηκε από την ομάδα της Πύλου.

*Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Ραφαήλ Σιδέρης, ένας αμυντικός που είχε προωθηθεί σε χτύπημα κόρνερ. Ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Αχαιού ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης στη συνέχεια τραυματίστηκε κι ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στη Λέσβο. Να διορθώσουμε πως ο Αγουρίδης έπαιξε, γιατί είχε τρεις και όχι τέσσερις κίτρινες κάρτες.

*Η νίκη αυτή εντάσσεται στις φοβερές εμφανίσεις του ΠΑΟΒ στο β΄ γύρο (τρεις νίκες και μια ισοπαλία). Κορυφαίοι της συνάντησης ο σκόρερ Σιδέρης, ο Γ. Πολίτης, ο Ντόμας και ο Καπούταγλης, που στο 80΄ απέκρουσε κεφαλιά αντιπάλου από κοντά. Διακόσιοι φίλοι της ομάδας είδαν το παιχνίδι και θα ήσαν περισσότεροι, αν λίγο πριν τον αγώνα δεν έπιανε βροχή.

*Λάου-λάου την πήγε τη δουλειά ο Βεργέτης. Έδινε σφυριγματάκια στον Τσικλητήρα, ενώ… κατάπιε την κίτρινη στον Γραμματικόπουλο!

 

Επέστρεψε με βαθμό ο Αστέρας

Χθες το μεσημέρι τελείωσε το ταξίδι-οδύσσεια του Αστέρα στη Μυτιλήνη! Έφυγε την Παρασκευή με το καράβι και επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ στις 8 από το λιμάνι της Μυτιλήνης πάλιν ακτοπλοϊκώς. Βγήκε το πρωί στον Πειραιά και έφτασε το μεσημέρι στη βάση του. Αληθινή… οδύσσεια αλλά επέστρεψαν χαρούμενοι με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους οι «βυσσινί».

* Στο 1-1 σκόρερ ήταν με πέναλτι ο Μελετίδης, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος έχασε πάλι ευκαιρίες. Να σημειώσουμε δε πως ο Αθηναίος ρέφερι Μπαϊρακτάρης «έφαγε» και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Θανάση Αντωνόπουλου, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε «θέατρο» (πού να δώσεις δεύτερο πέναλτι) και τον «κιτρίνισε» και δεν θα παίξει το Σάββατο με το Φωστήρα. Έτσι γίνονται οι… δουλειές!

*Κορυφαίοι οι Αντωνόπουλος, Μπουζούρας, Μελετίδης, ενώ ο Αρβανίτης έπαθε διάστρεμμα και αντικαταστάθηκε από τον επίσης καλό, Μπαρδούση.

 

Πέρασε και από τα Καβάσιλα

Στη Μανολάδα έχασε λόγω ειδικών συνθηκών και τραγικών λαθών. Από τον ΑΠΟ Κουρτεσίου γιατί η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτε. Προχτές όμως πέρασε αέρα-πατέρα από τα Καβάσιλα με 4-1. Όλα έληξαν όταν μπήκε το πρώτο γκολ και ακολούθησε το δεύτερο. Όσα ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά για το τελικό 4-1.

*Ο Ατρόμητος που διαθέτει έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Α΄ τοπικής (Θ. Ανδριόπουλος) έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και βγήκε από το… καβούκι του μετά το 0-2. Είναι όντως καλή ομάδα και μπορεί με βάση και το πρόγραμμα να κατακτήσει την επίζηλη 5η θέση.

*Ο Πλαστουργός που πέτυχε υπέροχο γκολ (το ένατο φετινό), ο Σωτηρόπουλος και ο Βλαχόπουλος διακρίθηκαν ιδιαίτερα, όπως και ο Στούπης που έδωσε την ασίστ για το 0-1 και ήταν ο MVP του αγώνα, ενώ ανεβαίνει σταθερά ο Νιφορόπουλος.

*Στον πάγκο ήταν και οι Παναγόπουλος, Μπουρνέλης, Σακελλαρίου, Μπατζάκας. Επόμενο παιχνίδι στο Στάδιο το Σάββατο με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

 

Μόνον  δύο τα διπλά

Η 22η αγωνιστική ήταν τέτοια, ώστε προβλέπαμε αρκετά διπλά. Τελικά ήρθαν μόνον δύο. Τα έφεραν ο Πανηλειακός και η Δόξα (απόλυτα φυσιολογικά). Το τρίτο αποτράπηκε μόλις στο 92΄, ως εκείνη την ώρα το κρατούσε ο ΑΠΟΚ που είχε σκοράρει στο 84΄. Πώς όμως να έρθουν παραπάνω «διπλά», όταν ο Ενιπέας χάνει πολλές ευκαιρίες στο Χειμαδιό, η διαιτησία πέρα βρέχει και ισοφαρίζεται από τον πρώην τερματοφύλακά του;

 

Ο Σάκης Σκουτέρης

Ένας από τους καλύτερους παράγοντες ποδοσφαίρου στον Πύργο είναι ο Σάκης Σκουτέρης, ο οποίος είναι έμπορος υποδημάτων σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ξέρει να βοηθάει ποικιλοτρόπως τα σωματεία, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φέτος ηγήθηκε του σωματείου Θρίαμβος Πύργου. Διαχώρισε πλήρως τη θέση του με την πρακτική της ΕΠΣΗ να κηρύξει αιφνιδιαστικά πρόωρες εκλογές και ήταν από τους πρώτους που προσέφυγαν δικαστικά κατά της Διοργανώτριας, παρά το γεγονός ότι τιμώρησαν το σωματείο του. Δεν πήγε καν να ψηφίσει, ώστε να μην τους νομιμοποιήσει.

*Από τους χορηγούς της ΕΠΣΗ κατά την πρώτη τετραετία της θητείας του Άρη Κουλούρη (2009-2013). Διαφώνησε πλήρως με την πρακτική της διοίκησής του και αποσύρθηκε. Πάντως, την αξία του αναγνώρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ πρόσφατα σε συνέντευξή του στην ΟΡΤ. Γιατί η αξία καθενός είναι διαχρονική και με τίποτε δεν αλλάζει.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος