FOLLOW US: facebook twitter

Ο Όμιλος Aldemar Resorts λανσάρει 9 ολοκαίνουργια websites

Ημερομηνία: 12-07-2018 | Συντάκτης:

Με τις 9 νέες, φρέσκες και διαδραστικές ιστοσελίδες του, ο  Όμιλος Aldemar Resorts καλεί τους επισκέπτες να κάνουν ένα διαδικτυακό ταξίδι στα 8 ξενοδοχεία του σε Κρήτη, Ρόδο και Δυτική Πελοπόννησο και να κλείσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο υδράργυρος ανεβαίνει, όλοι έχουμε στο μυαλό μας τις επόμενες διακοπές και ο Όμιλος Aldemar Resorts είναι εδώ για να μας τις προσφέρει! Μέσα από τη νέα εταιρική σελίδα του Ομίλου Aldemar, ο επισκέπτης ενημερώνεται και για τα 8 ξενοδοχεία του Ομίλου που βρίσκονται σε Κρήτη, Πελοπόννησο και Ρόδο, και μπορεί εύκολα και γρήγορα να διαλέξει τις διακοπές που ταιριάζουν στις ανάγκες του.

Κάθε ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του ξεχωριστό site με πληροφορίες για τους τύπους δωματίων, τις προσφερόμενες παροχές και υπηρεσίες δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει τη διαθεσιμότητα και να  κλείσει απευθείας τις διακοπές του.

Με μοντέρνο και καθαρό design, με πλούσιο υλικό, με προσφορές που συνεχώς ανανεώνονται, σε 3 γλώσσες, εύκολα στην περιήγηση και φιλικά στον χρήστη, τα νέα websites των ξενοδοχείων του Ομίλου Aldemar Resorts έρχονται να ενισχύσουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μία ονειρεμένη εμπειρία φιλοξενίας!

Επισκεφθείτε το www.aldemar-resorts.gr, κλείστε τις διακοπές σας και ελάτε να ζήσετε τη δική σας Aldemar εμπειρία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μαρία Μαστρονικόλα

Email: publicrelations@aldemar.gr

tel: 210 6288417


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος