FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σ. Φάμελος για τον Κυπαρισσιακό

Ημερομηνία: 27-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ενημέρωση και για το μεγάλο θέμα του  Κυπαρισσιακού Κόλπου έκανε κατά την διάρκεια περιοδείας του στην Λακωνία και την Μεσσηνία, ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για διάφορα θέματα, όπως οι δασικοί χάρτες και η διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Έτσι, για τον Κυπαρισσιακό κόλπο, για τον οποίο έχουν γίνει πολλές συσκέψεις κατά το παρελθόν και στην Ηλεία και είχαν προκύψει μεγάλες αντιδράσεις και επίσης κατατέθηκαν προτάσεις εκ μέρους των αιρετών του νομού, τόνισε ότι έχει υπογράψει εδώ και τρεις μήνες το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με τα μέτρα προστασίας, το οποίο είναι προς έλεγχο στο Συμβούλιο της Επικρατείας:

«Το Προεδρικό Διάταγμα έχει τελειώσει από το υπουργείο, έχει υπογραφεί από εμάς και έχει πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Μόλις ολοκληρώσει το ΣτΕ θα γίνει ΦΕΚ. Έχει βελτιώσεις από την προσωρινή υπουργική απόφαση, δίνει σχετικά περιθώρια στις χρήσεις κατοικίας και τουριστικών καταλυμάτων, υπακούει στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και του ΣτΕ και θα δούμε και τις τελικές παρατηρήσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου». Οπότε, αναμένουμε τώρα τις εξελίξεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος