FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σέμος πειραματίζεται

Ημερομηνία: 07-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

semos

Σχετικά με τον αγώνα του Αστέρα με την Ερμιονίδα, γράφτηκε το Σάββατο ότι η ομάδα από την Αργολίδα δεν είναι αλώβητη. Όμως ο Αστέρας (που στο β΄ μέρος, διατήρησε καθολική υπεροχή) δεν είχε το γκολ. Ο κ. Σέμος ανακατεύει την τράπουλα. Φαίνεται όμως να μην έχει κατασταλάξει. Δε μπορεί ο Μπαρμπαρούσης που είναι ο μόνος με δυνατότητα να πετύχει γκολ, να παίζει στα άκρα. Έτσι, το 0-0 αδικεί τους «βυσσινί». Καλύτεροι παίκτες οι Αρβανίτης, Κασάπης, Γκατιάγκα και Μπράβος, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

* Όσο για τη φάση του 88΄ είχαμε περίπτωση πέναλτι, αλλά ο Κακριδής (Κορίνθου) δεν είχε την ανάκαρα να το σφυρίξει. Είναι αξιολογημένος στη Β΄ Εθνική κι άντε εσύ να του μιλήσεις.

 Αλώβητος επέστρεψε ο ΠΑΟΒ

Ως ανώτερη ομάδα η «Μπάρτσα» έπαιξε στο Ζευγολατιό κι επέστρεψε στη βάση της με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Καθόλου άσχημο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα της Κορινθίας δίνει τον ύστατο αγώνα της παραμονής στην κατηγορία. Ακόμη, τα πράγματα στο β΄ γύρο έχουν σφίξει και αν ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα θα καταλάβουμε. Το αποτέλεσμα ήταν μια ακόμη επιτυχία της ομάδας και του Ηλία Φωτόπουλου, ο οποίος είχε «διαβάσει» το παιχνίδι κι έκλεισε τους διαδρόμους. Στο 80΄ έβαλε μέσα και το νεαρό Καλογερόπουλο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής για έκτο παιχνίδι. Έγινε δυνατό παιχνίδι με καλή διαιτησία από το Μανιώτη (Ανατολικής Αττικής) αλλά εισέπραξαν κίτρινη οι Ντόμας, Σαμπανέι, Κοκκίνης και θα απουσιάσουν με τη Δόξα Μεγαλόπολης.

 Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μπήκαμε στο τριώδιο και ξεκίνησαν τα καρναβάλια. Έτσι και στην Α΄ τοπική είχαμε παρέλαση καρνάβαλου στο γήπεδο Βάρδας, όπου το Κουρτέσι, ομάδα συμπαθέστατη, υποχρέωσε σε ήττα τον πρωτοπόρο Πανηλειακό. Από τα διπλά πιάσαμε το Χάβαρι (φυσιολογικό), του Ενιπέα αλλά χάσαμε τη Δόξα και τον Πανηλειακό. Σταθερά πιάσαμε και τους άσους του Αλφειού και της Προοδευτικής.

*Είχαμε σημειώσει ότι όπου και να έρθει το διπλό, εκτός από Αλφειό και Προοδευτική δεν θα είναι έκπληξη. Για παράδειγμα το μεγάλο διπλό του Ηλειακού στα Σαβάλια. Μάλιστα οι Λεχαινίτες είχαν να γευτούν άρωμα νίκης για εννέα αγωνιστικές (!). Το έφεραν το διπλό, λοιπόν, ποτισμένο με πολύ ιδρώτα, με γκολ του Αχαιού «Πίκολο».

* Πέντε αγωνιστικές έχει να γευτεί το νέκταρ της νίκης και ο Αμπελόκαμπος, αλλά δεν φαίνεται να ανησυχεί.

*Μεγάλη σε έκταση η νίκη της ομάδας του Τραγανού επί του Α.Ο. Ξενοφών. Τώρα ο Λούρμπας και η ομάδα του θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τη δεύτερη θέση με δεδομένο ότι μείωσαν τη διαφορά σε 9 βαθμούς!

 Την πάτησαν στη Βάρδα

Δεύτερη φετινή ήττα για τον Πανηλειακό. Θα λέγαμε πολύ φτηνή όσο κι αν μας παρηγορεί το γεγονός πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι-οφ. Σωστά. Άρα να περάσουμε ντούκου την ήττα; Όχι βέβαια. Οι ερυθρόλευκοι πίστεψαν πως έχουν στο χέρι τη νίκη. Έτσι, άφησαν το πρώτο ημίχρονο να περάσει.

*Να υπολογίσουμε ότι κράτησαν δυνάμεις για την Τετάρτη; Τότε έπρεπε να παίξουν το Σάββατο. Μην ψάχνουν για δικαιολογίες. Ούτε να περιμένουν σφύριγμα από τη διαιτησία. Άλλωστε έχουν αποδείξει πως κάτι τέτοιο δεν το έχουν ανάγκη. Άρα δεν έγινε σωστή προσέγγιση του αγώνα.

*Τώρα, ο Σπύρος Αντωνόπουλος αποφάσισε στο β΄ μέρος να ενισχύσει επιθετικά την ομάδα. Κι όμως παρά την καθολική υπεροχή του στο β΄ μέρος, ο Πανηλειακός έχασε με ένα πέναλτι, όπως και στη Μανολάδα. Έπειτα, η τύχη δεν τους ήθελε , όταν ο καλύτερος παίκτης τους (ο Σωτηρόπουλος) είχε δοκάρι. Αν εξαιρέσουμε το Νιφορόπουλο, τον Παναγιωτόπουλο και το Βλαχόπουλο, οι υπόλοιποι είδαν το παιχνίδι ως απλή διαδικασία και το πλήρωσαν με ήττα.

 Αλώβητη η Επιτροπή Διαιτησίας

Ο Άρης Κουλούρης άλλαξε με την επανεκλογή του όλες τις Επιτροπές. Άφησε ωστόσο αλώβητη την Επιτροπή Διαιτησίας. Πρόεδρος ο ίδιος και μέλη ο Διον. Γιαννόπουλος (ορισμός διαιτητών), Αντ. Καραγιάννης (ορισμός παρατηρητών). Δεν είχε άλλη επιλογή ο πρόεδρος της ΕΠΣ, ούτε μπορούσε μεσοχρονίς να αλλάξει τα μέλη της Επιτροπής, αν και υπάρχει πρόβλημα με ένα από αυτά. Ο Γιαννόπουλος έχει όλο το βάρος και πιστεύουμε πως με βάση το δυναμικό που διαθέτει, πολύ καλά χειρίζεται τα θέματα, ενώ ο Καραγιάννης, όπως πάντα είναι χαλαρός, με τη διαφορά ότι υπάρχει μια άνιση μεταχείριση των παρατηρητών, με βάση τα προσόντα και τις ικανότητές τους!

*Λίγοι διαιτητές βγήκαν έξω αυτή τη φορά. Ο Ασημακόπουλος, ένας εξαιρετικός βοηθός αξιολογημένος στη Γ΄ Εθνική, ήταν βοηθός του Αδαμόπουλου (Ζακύνθου) στο Παναργειακός-Παναρκαδικός.

*Ακόμη ο Παναγόπουλος ορίστηκε στον αγώνα Γ΄ Γυναικών, Λύκοι Αιγιαλείας-Αμαζόνες Κορίνθου, με βοηθούς τους Κωτσόπουλο, Ρηγόπουλο.

*Ο ίδιος με το Σταυρόπουλο σφύριξαν την περασμένη Τετάρτη στα παιχνίδια των μικτών Κεφαλληνίας-Αχαΐας.

*Σάλος έγινε για το ακυρωμένο γκολ του Ενιπέα στον αγώνα με τον Α.Ο. Ξενοφών. Όμως τόσο ο ρέφερι όσο και ο βοηθός ορίστηκαν και πάλι. Προς τι ο θόρυβος και η επίκληση του ονόματος του παρατηρητή διαιτησίας Απ. Μαραθιά; Πάντως, παράγοντας του Ενιπέα τιμωρήθηκε μεγαλοπρεπώς, αφού έψαχνε να βρει το δίκιο του ματαίως.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος