FOLLOW US: facebook twitter

Ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου

Ημερομηνία: 08-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου φέτος στην Ηλεία είναι στρωμένος με… αγκάθια. Θα φτύσουν αίμα και θα βγάλουν ιδρώτα οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν ως εκεί. Ας είναι διπλοί οι αγώνες. Παίζει ρόλο και το γήπεδο που παίζεις πρώτος. Έτσι, Προοδευτική και Α.Ο. Ξενοφών αφενός, Πανηλειακός-Δόξα  αφετέρου θα τα δώσουν όλα και η αρχή γίνεται σήμερα. Στον α΄ γύρο εδώ μέσα στο «Μαρακανά» ο Πανηλειακός νίκησε 1-0 τη Δόξα ενώ ο Α.Ο. Ξενοφών δεν έχει πάει ακόμα στη Μανολάδα. Θα το κάνει προσεχώς. Αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδια και ο καλύτερος ή ο τυχερός θα πάρει τη νίκη.

*Όσον αφορά τον Πανηλειακό, ο Σπύρος Αντωνόπουλος θα προβληματιστεί αρκετά για την αρχική ενδεκάδα. Θεωρούμε πως θα επιστρέψουν οι Σκοζάι, Μπουρνέλης που δεν έπαιξαν στη Βάρδα!

 Μέτρια εμφάνιση ο Κόροιβος

Καρφίτσα όπως αναμενόταν δεν έπεφτε προχτές στην Ήλιδα. Ο ΠΑΟ αποτελεί πάντα πόλο έλξης, όπου πηγαίνει. Τον ακολουθεί κόσμος που δίνει χρώμα στο παιχνίδι. Έτσι και προχτές 200 «πράσινοι» χάλασαν τον κόσμο. Γιατί ο ΠΑΟ είναι Ευρωπαίος, είναι μαγνήτης για τους φίλους του μπάσκετ.

Οι «Μπλε» ήταν μέτριοι. Έτσι, υποτάχτηκαν εύκολα στην ομάδα του πολύ Πασκουάλ. Δεν έβλεπαν καλάθι οι παίκτες του Καλαμπάκου και ο τελευταίος ήταν όλο παράπονα. Βέβαια και ο ΠΑΟ δεν είχε ρέντα στα τρίποντα (7/26), γιατί αν είχε ίσως να έριχνε κατοστάρα. Να σκεφτείτε πως το πρώτο και μοναδικό τρίποντο του Κοροίβου σημειώθηκε 6 λεπτά προ του τέλους και μάλιστα από τον Χατζηνικόλα!

*Πρώτοι και καλύτεροι οι Πόλαρντ και Μιλουτίνοβιτς με 13 πόντους έκαστος. Πολλά τα λάθη των παικτών του Κοροίβου (16 συνολικά), ενώ κάποιες φορές οι ρέφερι εκτέθηκαν με κάποια σφυριγματάκια υπέρ του ΠΑΟ.

*Επόμενος σταθμός του Κοροίβου το Σάββατο στη Λευκάδα, ενώ ο ΠΑΟ περιμένει τη γερμανική Μπάμπεργκ.

 

Στην ΟΡΤ ο πρόεδρος

Δεν χαλάει χατίρι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης και τρέχει στο μοναδικό κανάλι της Ηλείας, την ΟΡΤ. Εκεί κατέθεσε τις απόψεις του για τις πρόσφατες εκλογές. Αρκετά καλός ο παρουσιαστής, Γιάννης Αργυρόπουλος, τον έφερε σε δύσκολη θέση, παρέλειψε μόνο να τον ρωτήσει, γιατί η διαλογή των ψήφων έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

*Για  μια ακόμη φορά ο πρόεδρος πιπίλισε την… καραμέλα των παραγόντων λέγοντας: «Νικητές οι παράγοντες και το ηλειακό ποδόσφαιρο!». Το χωνέψαμε αυτό. Δικαιολόγησε, γιατί έκανε τις εκλογές μέσα σε δέκα μέρες και μάλιστα αιφνιδιαστικά.

*Βγήκε αληθινός μόνον όταν είχε πει πως ο Μαρίνος δεν θα είναι υποψήφιος! Είχε το σχέδιό του όμως. Με σύμμαχο ένα  «κατάπτυστο» καταστατικό που το έφτιαξε ερήμην όλων των παραγόντων στα μέτρα του.

*Τόνισε, πως το Καταστατικό το είχε αναρτήσει στο σάιτ της ΕΠΣ από το περασμένο Νοέμβρη. Αυτό δεν είναι αληθές. Το ανάρτησε στις 20 του Γενάρη!

 

Τα σχέδια Κουλούρη

Είπε για τα μελλοντικά σχέδιά του. Πάλι η Τράπεζα αίματος, έβαλε και λίγη πίτα και πρόσθεσε «να κάνουμε και μια εκδήλωση». Ολόκληρη τετραετία πέρασε και δεν έκαναν κάτι. Τώρα θα κάνουν.

*Το εντυπωσιακό είναι ότι άφησε έκθετο το σύμβουλο, Χρήστο Πλευριά, λέγοντας ότι κι εκείνος συμφώνησε να γίνουν εκλογές!

*Για τις 22 του Φλεβάρη δεν έκανε κανένα σχόλιο στο Γιάννη Αργυρόπουλο, παρότι προκλήθηκε.

*Για τις εκλογές της ΕΠΟ σχολίασε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής. Μπράβο. Όταν όμως το 2005 στις εκλογές της ΕΠΣ οι σύμβουλοι ήταν Παπαγεωργίου 5, Κουλούρης 5 και Αναστασόπουλος 1 και του προτάθηκε αντί να γίνουν νέες εκλογές να υπάρξει συμφωνία για δύο και δύο χρόνια θητεία με εναλλαγή των προέδρων είπε «όχι» και πήγαν σε νέες εκλογές, τις οποίες έχασε από τον αείμνηστο Γ. Παπαγεωργίου.

*Μην ξεχάσουμε, το μεταμεσημεριανό ρεσιτάλ του προέδρου συνεχίστηκε το βράδυ στην εκπομπή του Γ. Αστερή. Γι’ αυτήν όμως θα μιλήσουμε αύριο.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος