FOLLOW US: facebook twitter

Ο ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε το νεκροταφείο Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 09-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

anemostrovilos-nekrotafeio-vartholomio1

Εικόνες αποκάλυψης στο Κοιμητήριο της πόλης

Πραγματικές εικόνες αποκάλυψης ήταν αυτές που κατέγραψε ο φωτογραφικός μας φακός από το νεκροταφείο Βαρθολομιού μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου…

anemostrovilos-nekrotafeio-vartholomio2

Τα περισσότερα μνήματα είχαν καταστραφεί καθώς είχαν παρασυρθεί από τη μανία των ανέμων οι μαρμάρινοι σταυροί, καντήλια, φωτογραφίες των νεκρών και ότι άλλο μπορεί να υπήρχε πάνω στα μνήματα.

anemostrovilos-nekrotafeio-vartholomio5

Το κυριότερο και το πιο μακάβριο ήταν πως αρκετές ταφόπλακες έσπασαν και αποκαλύφθηκαν πλήρως τα μνήματα. Κάποια ήταν κενοτάφια, κάποια άλλα όμως περιείχαν τις σωρούς των νεκρών…

 anemostrovilos-nekrotafeio-vartholomio3

Από θαύμα την ώρα του ανεμοστρόβιλου δεν υπήρχε κανένας στο νεκροταφείο για να κινδυνέψει, ενώ αργότερα οι συγγενείς εκείνων που βρίσκονται θαμμένοι στο νεκροταφείο Βαρθολομιού, έσπευσαν για να δουν σε ποια κατάσταση βρίσκονταν οι τάφοι και αν είχαν γλιτώσει από την καταστροφή. Φυσικό ήταν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν τα μάτια τους!

anemostrovilos-nekrotafeio-vartholomio6

Το Κοιμητήριο του Βαρθολομιού χρειάζεται πλέον πολλές παρεμβάσεις για να μπορέσει να λειτουργήσει και οι περισσότεροι τάφοι πρέπει να φτιαχτούν από την αρχή.

anemostrovilos-nekrotafeio-vartholomio4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος