FOLLOW US: facebook twitter

ΟΧΙ σε «Φτώχεια-ανεργία και μαύρη εργασία»

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εργαζόμενοι, αγρότες, εκπαιδευτικοί στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης στον Πύργο

Δεκάδες πολίτες από αρκετούς επαγγελματικούς κλάδους συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης στον Πύργο. Με προσυγκεντρώσεις στο 2ο γυμνάσιο – λύκειο Πύργου για τους εκπαιδευτικούς και στην πλατεία ΟΤΕ για τους υπόλοιπους, όπου έγινε και η κεντρική συγκέντρωση.

Στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης, η πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοδοϋπαλλήλων Κάστρου – Κυλλήνης Ζωή Τσάση, ο πρόεδρος του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ηλείας Νίκος Καραμάνης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αντώνης Ανδρεανίδης, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Ηλείας Λάζαρος Ασμής.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, Άγγελος Μπούζης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της χθεσινής απεργίας ως μορφής αντεπίθεσης απέναντι στα μέτρα πτώχευσης του λαού. Έβαλλε κατά της αστικής αριστερής κυβέρνησης, στην κατάργηση δικαιωμάτων, στην αύξηση του αυταρχισμού απέναντι στους διαμαρτυρόμενους πολίτες, που όπως είπε έλαβαν “κοινωνικό μέρισμα” σε συλλήψεις, επιθέσεις και χημικά…

Η συνέχεια στην απεργιακή κινητοποίηση δόθηκε με πορεία στο κέντρο της πόλης του Πύργου από το συγκεντρωμένο πλήθος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος