FOLLOW US: facebook twitter

ΟΧΙ κ. Τσιρώνη! ΟΧΙ κ. Κουρουπλή!

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:

koinoniko-frontistirio- athanasoulas

Δεν ψήφισα την ανακήρυξή σας σε επίτιμους δημότες της πόλης μας! Το πρόβλημα των σκουπιδιών στον Πύργο και στην Ηλεία δεν λύθηκε, αν και τα πράγματα στον Πύργο είναι πολύ καλύτερα από πριν.
Ευχαριστούμε που κάνατε ό,τι δεν τόλμησαν οι προηγούμενοι επί 10ετίες, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσατε να κάνετε για εμάς.
ΟΧΙ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ…

Tις απόψεις μου με τις οποίες θα δικαιολογήσω την απόφασή μου να ψηφίσω αρνητικά την ανακήρυξή σας σε επίτιμο δημότη του Πύργου, ξέρω ότι τις ενστερνίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κόμματός σας (των Οικολόγων Πράσινων)

  1. Γιατί δεν ξεκαθαρίσατε μέχρι απόψε ότι δεν είσθε υπέρ της δημιουργίας εργοστασίου καύσης στην Ηλεία και μάλιστα με ΣΔΙΤ!…
  2. Γιατί δεν κάνατε τίποτα μέχρι απόψε για να μην ζούμε οι Πυργιώτες ανάμεσα στην Χιροσίμα (ΠΟΤΟΚΙ) και το Ναγκασάκι (Κονιδεϊκα).

Ζούμε ανάμεσα σε 2 εστίες θανάτου με χιλιάδες τόνους πακεταρισμένων σκουπιδιών. Εστίες θανάτου και στο παρόν, γιατί δεν είναι ανάγκη να υπάρξει μια πυρκαγιά για να κινδυνεύσουμε. Βλάπτεται ήδη η υγεία μας γιατί εισπνέουμε και γιατί από τα σκισμένα πακέταδιαρρέουν υγρά και μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και τις τροφές μας.

  1. Γιατί δεν κάνατε τίποτα μέχρι απόψε για να λειτουργήσει σταθμός μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων στον Πύργο, στην Γαστούνη ή κάπου στην Ηλεία. Έτσι για να ανακυκλωθεί αυτό το πλαστικό μπουκάλι του νερού που πίνω πρέπει να το πάμε στην Πάτρα…
  2. Γιατί δεν κάνατε τίποτα μέχρι απόψε για την δημιουργία μια μονάδας κομποστοποίησης στην Ηλεία…

ΟΧΙ κ. ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ…

Δεν θα ψηφίσω ούτε για εσάς, γιατί σε αυτήν εδώ την αίθουσα σας άκουγα που αφήνατε ανοιχτά παράθυρα για την δημιουργία του εργοστασίου καύσης στην Ηλεία, αν και θυμάμαι πολύ καλά ότι ο ΓΓ Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κ. Καπετάνιος, προσπάθησε να σας προφθάσει απαντώντας  στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, που πίεζε να δεσμευτείτε για την δημιουργία εργοστασίου καύσης, λέγοντας: <<Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗ δεν είναι ενδιάμεση λύση. Αυτή είναι η λύση…>>

Αλλά δεν θα ψηφίσω θετικά ούτε για εσάς και για έναν ακόμη λόγο: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ, κ. Κουρουπλή.
Ηταν τότε που αρνούμενος να ψηφίσετε το μνημόνιο που ψήφιζε το –τότε- κόμμα σας ΠΑΣΟΚ, είπατε πως πριν ψηφίσω μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μου η κορούλα μου και μου έγραψε: <<ΜΠΑΜΠΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!…>> και δεν ψήφισα.
Όμως κ. Κουρουπλή, όταν έφερε νέο μνημόνιο το νέο σας κόμμα Ο ΣΥΡΙΖΑ, τι συνέβη; Ξεχάσατε να βάλετε καρτούλα στην κορούλα σας;;;;

κ. Κουρουπλή οι δικές μου κόρες, απόψε, έχουν καρτούλα στα κινητά τους…

 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος