FOLLOW US: facebook twitter

Ουρές για τη διανομή της επισιτιστικής βοήθειας

Ημερομηνία: 10-01-2017 | Συντάκτης:

episitistikh-vohtheia-arx-olympia3

Η κρίση έχει χτυπήσει και το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας – 490 δικαιούχοι

Η κρίση στην Ηλεία, βαθαίνει όλο και περισσότερο. Και αυτό φαίνεται και από τις ουρές που σχηματίζουν οι δικαιούχοι έξω από τις υπηρεσίες των δήμων για να παραλάβουν τα είδη πρώτης ανάγκης που δικαιούνται από το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ). Χθες το πρωί ξεκίνησε για τη νέα χρονιά η διανομή στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και οι περισσότεροι από τους 490 δικαιούχους έσπευσαν για την παραλαβή των τροφίμων και ειδών καθαρισμού.

episitistikh-vohtheia-arx-olympia4

Στην πρώτη διανομή για το 2017, οι δικαιούχοι θα παραλάβουν πορτοκάλια, μήλα, λάχανα, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη και είδη για τα βρέφη. Η διανομή γίνεται καθημερινά μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη από τις δέκα το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι στους χώρους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αρχ. Ολυμπίας στο παλιό Ξενία. Οι δικαιούχοι αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι μπορούν να εξουσιοδοτήσουν τον πρόεδρο της κοινότητάς τους ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο για την παραλαβή.

episitistikh-vohtheia-arx-olympia2

episitistikh-vohtheia-arx-olympia1

«Οι 490 αιτήσεις αφορούν σε 900 άτομα και έχουν ικανοποιηθεί όλες. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και θα παρακαλούσα τους δικαιούχους να παραλάβουν τα είδη, για να μην μείνουν στις αποθήκες. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το προσωπικό που βοηθά στην υλοποίηση των προγραμμάτων από την υπηρεσία πρόνοιας του δήμου μας και το «Βοήθεια στο σπίτι» είπε μεταξύ άλλων. Σχολίασε δε πως «το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από ότι φαίνεται και βλέπω οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη αυτά τα τρόφιμα που μοιράζουμε».

episitistikh-vohtheia-giannakopoulos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος