FOLLOW US: facebook twitter

Οργασμός προετοιμασιών για το 43ο Λεχαινίτικο καρναβάλι

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

lexaina-karnavali2

Πυρετός» από τον Όμιλο εθιμοτοπικών εκδηλώσεων Λεχαινών για τις τελευταίες πινελιές των αρμάτων

Στις 25 Φεβρουαρίου ο Γενιτσαρίστικος χορός

lexaina-karnavali5

Το καρναβάλι έφτασε, τα Λεχαινά φορούν  τα γιορτινά τους και είναι έτοιμα να ζήσουν για άλλη μια χρονιά στους τρελούς ρυθμούς του. Ένα καρναβάλι με ιστορία  43 ετών, συνεχίζεται φέτος ακόμα πιο δυναμικά, με την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση την επόμενη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ενώ μια μέρα πριν θα πραγματοποιηθεί ο εθιμικός Γενιτσαρίστικος χορός από τον Όμιλο Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών, δηλαδή το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, με την συμμετοχή 6 γκοτσαριών, Μυρσίνης, Λεχαινών και Στρουσίου, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου.

lexaina-karnavali4

Οργασμός εργασιών και προετοιμασιών επικρατεί στις αποθήκες των αρμάτων, όπου ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΙΜΟΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ξενυχτά  διασκεδάζοντας, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στα άρματα που θα παρελάσουν την Κυριακή: «Είμαστε έτοιμοι για ένα καρναβάλι καλό, ένα καρναβάλι ξέγνοιαστο, ένα καρναβάλι μοναδικό. Θέλουμε να ξεχαστεί ο κόσμος και να διασκεδάσει μαζί μας αφήνοντας πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας.

lexaina-karnavali

Μάλιστα ο καρναβάλι δεν θα τελειώσει με την παρέλαση αλλά θα συνεχιστεί για τα παιδιά με διάφορες δράσεις και παιχνίδια αλλά και για τους μεγάλους με μουσική.

lexaina-karnavali3

Έτσι, θα  υπάρχουν φουσκωτά και ξυλοπόδαροι  ζογκλέρ και το καρναβαλικό τρένο που θα κάνει βόλτες τα μικρά παιδιά μετά την παρέλαση, ενώ το δημοφιλές συγκρότημα passepartout θα μας διασκεδάσει ζωντανά και καρναβαλικά στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών μέχρι την τελετή λήξης με τα βεγγαλικά.
lexaina-karnavali1lexaina-karnavali6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος