FOLLOW US: facebook twitter

Ομόφωνο ψήφισμα υπέρ της Φλόγας στην Ολυμπία!

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στις εργασίες του φόρουμ των επιμελητηρίων Αδριατικής και ιονίου μετά από εισήγηση Νικολούτσου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 17ου Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής – Ιονίου, το οποίο διεξήχθη στην πόλη Πεσκάρα
της Ιταλίας. Το Επιμελητήριο Ηλείας, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Νικολούτσος ο οποίος ταυτοχρόνως εκπροσωπούσε και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ο β’ Αντιπρόεδρος Κώστας Λεβέντης και ο Δντής του Επιμελητηρίου Ηλείας Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Νικολούτσος ανέπτυξε το θέμα: «Η εμπειρία της πόλης της Ολυμπίας», ως εισηγητής στην ιδιαίτερα σημαντική ενότητα με θέμα «Η πολιτιστική κληρονομιά και ο τουρισμός ως ανταγωνιστικός μοχλός ανάπτυξης». Στην ομιλία του, ο κ. Νικολούτσος ενημέρωσε τους συνέδρους και για το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια με την χρήση μη Ολυμπιακών Φλογών σε επίσημες διοργανώσεις του Ολυμπιακού Κινήματος το οποίο δημιουργεί σοβαρές παρενέργειες και επιπτώσεις εις βάρος του αυθεντικού παγκόσμιου συμβόλου.

Στο κλείσιμο της εισήγησης του, κατατέθηκε ψήφισμα με προτάσεις για την οριστική και ιστορικά αποδεκτή αντιμετώπιση του ζητήματος, επ’ ωφελεία του Ολυμπιακού Κινήματος, το οποίο έγινε δεκτό ομοφώνως από τους συμμετέχοντες στο Φόρουμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος