FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας: Εντυπωσιακή η τελετή λήξης (φωτογραφίες)

Ημερομηνία: 21-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή τελετή λήξης το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας, με όλα τα τμήματα του συλλόγου να παίρνουν μέρος σε αυτή και να δίνουν αγώνες επίδειξης, υπό την παρουσία εκατοντάδων θεατών (γέμισε ασφυκτικά το κλειστό).

Η διοίκηση του Ολυμπιονίκη εξέδωσε ανακοίνωση για την εκδήλωση:

«Είναι μεγάλη η χαρά μας και αυτό οφείλεται στο ότι η επιτυχία της «γιορτής» για την Τελετή Λήξης της αθλητικής χρονιάς 2016-2017, ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Φάνηκε ξεκάθαρα η συνέχεια και η οργανωμένη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ως συνεχιστές του οράματος που διέπει την πορεία του Ομίλου μας, αισθανόμαστε βαθιά ικανοποίηση που ανταπεξήλθαμε με συνέπεια και καταφέραμε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες  και να υλοποιηθούν οι προσπάθειες όλων μας.

Θέλουμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον πρώην Πρόεδρο κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την θεμελιώδη και σημαντική οργάνωση όλων των τμημάτων, τον Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και τους εκπροσώπους του που στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια άοκνοι υποστηρικτές μας, τους επίσημους προσκεκλημένους, τους προπονητές, τα παιδιά μας και τους γονείς τους για την πίστη και την στήριξή τους στο έργο μας, τους φίλους και όλους όσους στάθηκαν αρωγοί των προσπαθειών μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους χορηγούς μας για την οικονομική υποστήριξή τους, τον παρουσιαστή μας κ. Νίκο Λώλο για τον συντονισμό του προγράμματος, καθώς και τον κ. Αποστολόπουλο Ιωάννη,  Disc jokey, που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να υποστηρίξει τεχνικά την όμορφη παρουσίαση.

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε υγεία, καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο στις επάλξεις τον ερχόμενο Σεπτέμβρη».

 

Φωτογραφίες Δ. Παπαϊωάννου_Papaioannou photography


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος