FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Νίκη Τραγανού 0-1: Νίκη… ανωτερότητας

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φάση από το σαββατιάτικο ντέρμπι στα Σαβάλια.

Έστω και με αυτογκόλ του Χοτζάι, οι «μπλε» πήραν δίκαια το ντέρμπι

Η Νίκη Τραγανού πέρασε από την έδρα άλλη μιας εκ των δυνατών ομάδων της Α1 Κατηγορίας, του Ολυμπιακού Σαβαλίων, δείχνοντας στο γήπεδο πως είναι ανώτερη και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή  της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Ανδριόπουλου απειλήθηκε ελάχιστα από τον Ολυμπιακό που μέχρι το Σάββατο ήταν σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κι έφτασε σε μία δίκαιη νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Δούμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φιλάθλων της. Δεν έβαλε δύσκολα στη Νίκη και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων χρειάστηκε να επέμβει μόλις μία φορά, στο 75ο λεπτό.

Η Νίκη μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό ένα καλό σουτ του Νίκου Κολοτούρου έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κόλλιας. Στο 7΄ ο Νίκος Κολοτούρος μπήκε από αριστερά, σούταρε και ο Κόλλιας απέκρουσε στη κλειστή του γωνία.

Στο 32΄ μια κεφαλιά του Μπουγονικολού, δεν είχε δύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Αντωνόπουλου και στο 44΄ ο Δούλος έκανε τη σέντρα, ο Κώστας Κολοτούρος έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το γκολ στο 53΄

Στην επανάληψη, η υπεροχή της Νίκης συνεχίστηκε και στο 53΄ ήρθε το γκολ. Ο Παρασκευόπουλος σέντραρε από δεξιά, παρενεβλήθη ο Χοτζάι, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει υπό την πίεση του Δ. Κολοτούρου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Στο 59΄ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όταν ο Δούλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ δυνατά και συρτά, απέκρουσε ο Κόλλιας , η μπάλα έφτασε στον Δ. Κολοτούρο οποίος πλάσαρε πάνω στον Κόλλια.

Όσο ανοιγόταν ο Ολυμπιακός για την ισοφάριση, τόσο η Νίκη έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και στο 74΄ το σουτ του Ν. Κολοτούρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε με γροθιές ο Κόλλιας. Στο επόμενο λεπτό, είχαμε τη μοναδική καλή φάση για τους ερυθρόλευκους. Ο Νίκος Καράμπελας σούταρε δυνατά λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Αντωνόπουλος ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε με γροθιές σε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Νίκη βρήκε ανοιχτούς χώρους και έφτασε άλλες τρεις φορές κοντά στο γκολ, με τους Δούλο, Δ. Κολοτούρο και Μπράβο αλλά τα σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόχο.

Καλύτεροι από τους νικητές οι δύο στόπερ Γαργαρώνης και Μπαρδούσης καθώς και οι Μπράβος, Ν. Κολοτούρος, ενώ από τους ηττημένους προσπάθησαν πολύ οι Κ. Τσακοπιάκος, Καράμπελας. Πολύ καλή η διαιτησία του Γκατζόπουλου και των βοηθών του.

 

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Θ. Τσακοπιάκος (89΄Λαμπρόπουλος), Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι (85΄Αντωνόπουλος), Τσουκαλάς, Κ. Τσακοπιάκος, Κολτσίδας (70΄Γεωργίου), Λ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας, Μπουγονικολός.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος (81΄Καλογερόπουλος), Δούλος (90΄+ Ι.Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος (88΄ Σαραντούλιας), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος