FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Α.Ε. Πηνείας 1-0: Από την άσπρη βούλα…

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε 1-0 την Α.Ε. Πηνείας και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η Α.Ε. Πηνείας πάλεψε το ματς αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Σταύρου Μεντή είχαν την υπεροχή από την αρχή του ματς, και σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Οικονομίδη και Μαντά στο 20΄και 35΄ αντίστοιχα, με τους αμυντικούς να διώχνουν σχεδόν στη γραμμή της εστίας του Ματλή. Η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη λίγο έλειψε να προηγηθεί στο σκορ στο 55΄ με τον Ρούγκο. Τελικά Ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 80΄, όταν σε σέντρα σουτ του Ρηγόπουλου, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονομίδης, γράφοντας το τελικό 1 – 0.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Καψιμάλης , Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος , Μπαρτζάκος(λ.τρ. 20΄ Ρηγόπουλος), Κόσσυφας, Σπηλιωτόπουλος, Μαντάς(75΄Σταμόπουλος), Οικονομίδης , Μπενάλντο(57΄Κουρούβανης).

Α.Ε. Πηνείας: Ματλής, Αργυρόπουλος, Λιακόπουλος Κ., Κανδυλιώτης, Βλασόπουλος, Παρασκευόπουλος Β., Χριστόπουλος Κ.(7 5’Λιακόπουλος Δ.), Χριστακόπουλος, Κουτσόπουλος , Μίχα , Ρούγκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος