FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώνεται αύριο η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Ημερομηνία: 09-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

dianomi-trofimwn

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ, στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη  8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:30 το πρωί μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στα Κρέστενα η

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν από τις 10.30 το πρωί τα προϊόντα μακράς διαρκείας (φασόλια, ζάχαρη, υγρό γενικής καθαριότητας) από το ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), πλατεία Παπαπολυχρονίου στα Κρέστενα και τα νωπά προϊόντα (κοτόπουλα) και τυρί φέτα από το κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας στα Κρέστενα,  απέναντι από το Στάδιο στην Εθνική οδό Κρεστένων – Μακρισίων.

Σημειώνεται ότι η διανομή των νωπών προϊόντων (τρία κοτόπουλα ανά ωφελούμενη οικογένεια) πρέπει να ολοκληρωθεί υποχρεωτικά εντός των τριών ημερών.

Η διανομή των προϊόντων στα δύο σημεία διανομής, ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και την  Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, από τις 9:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν  βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή οποιοιδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο  ΑΜΚΑ τους .

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν στο τηλέφωνο που δήλωσαν κατά την αίτησή τους

Για κάθε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, στα τηλέφωνα 2625360061 αρμόδιος υπάλληλος Νικόλαος Καράμπελας και 2625360038 αρμόδια υπάλληλος Δήμητρα Βλασσοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος