FOLLOW US: facebook twitter

Οι «24 Ώρες στην Ελλάδα» από την ΕΤ3 προβάλλουν τον Πύργο  

Ημερομηνία: 25-10-2017 | Συντάκτης:

Την Παρασκευή 27/10/2017 και ώρα στις 20.00- επανάληψη επεισοδίου την Κυριακή 29/10/2017 και ώρα στις 18.00

Πώς συνδυάζεται η θάλασσα με αναψυχή, ο κινηματογράφος με εργαστήρια και δράσεις για παιδιά και νέους από διάφορες χώρες του κόσμου, η σταφιδοπαραγωγή με την υγιεινή διατροφή και η μουσική ραπ με το πείσμα και τη θέληση για ζωή;

Οι 24 Ώρες στην Ελλάδα ταξίδεψαν στην Ηλεία και αφιέρωσαν χρόνο σε μοναδικές ιστορίες ανθρώπων. Αυτών που έχουν να μοιραστούν και να στείλουν ένα μήνυμα. Επιμονή, δημιουργία, αποφασιστικότητα.

Για το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους οι 24 Ώρες στην Ελλάδα συνάντησαν το συντονιστή των δράσεών του. Πώς σε αυτή τη μεγάλη γιορτή με τις 400 περίπου δημιουργικές εκδηλώσεις, η πόλη αλλάζει πρόσωπο; Για το Κατάκολο, το επίνειο του Πύργου, καθώς και για την κρουαζιέρα και τον τουρισμό αναψυχής, η εκπομπή μίλησε με τον υπεύθυνο διοίκησης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και με έναν κοσμοπολίτη Καπετάνιο.

Η επικοινωνία με έναν ναυαγοσώστη, που αναφέρθηκε στη σημασία της σωστής συμπεριφοράς στις παραλίες, μας θύμισε τα αυτονόητα. Συμπληρώνοντας το καρέ των εντυπώσεων, στον Πύργο, η συζήτηση για τη σταφιδοπαραγωγή, σήμερα, έριξε φως στις αγροτικές εμπειρίες, ενώ η θέληση ενός ράπερ του Πύργου, για άλλη μια φορά, στέλνει το μήνυμα ότι, στη ζωή, όταν επιμένεις, προχωράς. 24 Ώρες στην Ελλάδα, 24 ώρες στην Ηλεία με τις ιστορίες ανθρώπων που μας εμπνέουν, όπως διασταυρώνονται και συνεχίζουν την πορεία τους.

 

Δείτε το βίντεο: 

https://www.facebook.com/24wres/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος