FOLLOW US: facebook twitter

Οι Πρόσκοποι του Πύργου έκοψαν την πίτα τους

Ημερομηνία: 01-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο οι Πρόσκοποι, παρουσία πλήθους κόσμου.

Την παράσταση έκλεψαν  τα ίδια τα παιδιά που μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο, μιμούμενα γνωστό τηλεπαιχνίδι της τηλεόρασης, παρουσίασαν περισσότερες από 50 δράσεις, μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές, κατασκηνώσεις, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, δράσεις προσφοράς κλπ  που πραγματοποίησαν στη διάρκεια της χρονιάς και που αποτελούσαν μικρό μόνο δείγμα αυτών που έγιναν το 2017.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Θεοφολέστατου Επίσκοπου Ωλένης κ. Αθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά του Προσκοπισμού, ιδιαίτερα στον τομέα της αγάπης για το περιβάλλον.

Ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Παναγιώτης Μπράμος που ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και η Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου που εκτός των άλλων επικεντρώθηκε στην κοινωνική προσφορά των Προσκόπων.

Τους Χαιρετισμούς έκλεισε ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία των παλαιών και των εν ενεργεία Προσκόπων.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός Συστήματος Παναγιώτης Καρακίτσος  έκανε μια πολύ σύντομη αναφορά στην χρονιά που πέρασε εστιάζοντας στην νέα αριθμητική αύξηση των μελών του συστήματος αλλά και στη ποιοτική βελτίωση των δραστηριοτήτων των τμημάτων.

Ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο και η εκδήλωση έκλεισε με την ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο.

Ενδιάμεσα τα παιδιά τραγουδούσαν προσκοπικά τραγούδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος