FOLLOW US: facebook twitter

Οι κοσμοναύτες κάνουν «στάση» στο Aldemar Royal Mare & Thalasso

Ημερομηνία: 20-10-2016 | Συντάκτης:

aldemar-kosmonautes2Απόλαυσαν πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασης…

Ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις της αποκατάστασής των Ρώσων κοσμοναυτών το προηγούμενο διάστημα, το Aldemar Royal Mare & Thalasso συνεχίζει την πολλά υποσχόμενη «κρητική» παράδοση.

Μετά τη φιλοξενία του κοσμοναύτη Yuri Malenchenko, σε διάστημα λιγότερο από δύο μήνες, το ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare του Ομίλου Aldemar Resorts στη Χερσόνησο, υποδέχεται ακόμη δύο κοσμοναύτες, τους Skripochka Oleg και Ovchinin Alexey στα πλαίσια του προγράμματος της  φυσικής τους αποκατάστασής .

aldemar-kosmonates

Οι Όλεγκ Σκρίποτσκα και Αλεξέι Οβτσίνιν, συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους και το επιτελείο τους (γιατρούς και συνεργάτες) ήρθαν να απολαύσουν 10 μέρες (09.10 – 19.10) τις πολυτελείς υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο και να επισκεφτούν το παγκοσμίως διακεκριμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας Royal Mare Thalasso & Spa Center όπου απολαμβάνουν ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει καταρτιστεί από το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου, σε συνεργασία με τους γιατρούς των δύο κοσμοναυτών.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts αγκαλιάζει κάθε φορά τις αποστολές της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας ενώ φέτος, στο έτος Ελλάδας – Ρωσίας, κάθε φιλοξενία που πραγματοποιείται είναι συμβολική και έχει στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και την ανάδειξη της Ελληνικής «φιλοξενίας».

Η πρώτη αποστολή που έφτασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε πέρυσι όπου ο Δήμος Χερσονήσου και ο Θανάσσης Αυγερινός, ως διοργανωτές, εμπιστεύτηκαν τη μονάδα των Aldemar Resorts, για τη φιλοξενία του μεγάλου Ρώσου κοσμοναύτη και πλέον βουλευτή της Κρατικής Δούμας, Anton Sklaperov.

aldemar-spa1

Το Royal Mare Thalasso & Spa Center είναι ένα υποβλητικό ιερό των αισθήσεων, αφιερωμένο στην ευεξία του σώματος και τη γαλήνη της ψυχής, καταλαμβάνοντας έναν ξεχωριστό χώρο 4.000m2 στις εγκαταστάσεις του Aldemar Royal Mare. Το Royal Mare Thalasso & Spa Center συμπεριλαμβάνεται στα 10 καλύτερα κέντρα θαλασσοθεραπείας παγκοσμίως και ψηφίζεται για 8 συνεχόμενα χρόνια ως το World’s Leading Thalasso Resort, ενώ έχει αποσπάσει στο παρελθόν πλήθος άλλων διεθνών διακρίσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος