FOLLOW US: facebook twitter

Οι διαρρήκτες αναστατώνουν Κ. Παναγιά και Κυλλήνη

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σπείρα διαρρηκτών έχει προκαλέσει ανησυχία στην περιοχή της Κ. Παναγιάς και της Κυλλήνης, τον τελευταίο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον μια διάρρηξη με σημαντική λεία έχει γίνει σε κατοικία της περιοχής, ενώ αρκετές ακόμα απόπειρες έχουν γίνει αντιληπτές. Οι κάτοικοι έχουν βρεθεί σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες που έχοντας γίνει αντιληπτοί έχουν τραπεί σε φυγή.

Παρά το γεγονός αυτό, οι «επιδρομές» στα σπίτια της περιοχής συνεχίζονται και οι κάτοικοι παραμένουν ανάστατοι, πέρα από το αν είναι επιτυχημένες ή όχι για τους δράστες. Με βάση τις ίδιες πηγές στις αρχές Δεκεμβρίου στην Κ. Παναγιά, οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε οικία την ώρα που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες. Δεν δυσκολεύτηκαν να σκαρφαλώσουν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και να μπουν στο σπίτι για να πάρουν ότι πολύτιμο υπήρχε, με λεία συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Αλλά και τις επόμενες ημέρες που ακολούθησαν ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές υπήρξαν περιπτώσεις που οι δράστες είτε αποπειράθηκαν να μπουν σε σπίτια, είτε μπήκαν και γινόμενοι αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή. Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, τα φώτα που είδαν οι γείτονες στο σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης του, λείπει στην Αθήνα τους παραξένεψε. Επικοινώνησαν μαζί του και όταν τους είπε πως εκείνος δεν είχε έρθει στο χωριό, πλησίασαν να δουν τι είχε συμβεί, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία. Οι δράστες τράπηκαν άρον άρον σε φυγή και οι αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τους εντοπίσουν μέσα στο σκοτάδι.

Αλλά και τις τελευταίες ημέρες κάτοικοι καταγγέλλουν πως υπήρξαν και άλλες απόπειρες των διαρρηκτών χωρίς κάποια αποτελέσματα.

Η πρόεδρος της Κάτω Παναγιάς Ρούσσα Καροτσάκη, τόνισε πως «… στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το να σου διαρρήξουν και το σπίτι είναι ότι χειρότερο. Και δεν είναι μόνο η λεία με την οποία θα φύγουν οι κλέφτες, αλλά και η κακή ψυχολογία που δημιουργεί ένα τέτοιο γεγονός» σχολίασε και συμπλήρωσε πως όλοι και περισσότεροι προχωρούν στην εγκατάσταση συναγερμού, προκειμένου να κρατήσουν τους διαρρήκτες μακριά από τα σπίτια τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος