FOLLOW US: facebook twitter

Οι δηλώσεις Καλαμπάκου, Πασκουάλ από το ΠΑΟ-Κόροιβος

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε πως το αποτέλεσμα ήταν μια τραυματική εμπειρία:  «Το πρώτο παιχνίδι του 2018 ήταν τραυματική εμπειρία για μας και αυτό διότι πέσαμε πάνω στον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς όμως είχαμε κλείσει καλά το 2017. Όταν ένα ματς έχει πάει στους 40 πόντους δεν μπορείς να πεις και πολλά. Απλά ψάχνεις κάποιες δικαιολογίες. Μας έλειπε ο κοντός ο Κάρσον και μας έλειψε η ταχύτητα που προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα.

Έτσι παίξαμε με πάσες αλλά δεν τα καταφέραμε. Επιπλέον είχαμε και δύο νέα παιδιά, τα οποία ήρθαν Τρίτη και Πέμπτη αντίστοιχα οπότε είχαν από 4 και 2 προπονήσεις αντίστοιχα. Θέλαμε να τους βάλουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό για να καταλάβουν τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα γίνουν λάθη. Όμως η εικόνα μας δεν ήταν καλή και είναι άδικο για τα παιδιά, τα οποία δουλεύουν πολύ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και του εύχομαι καλή χρονιά».

 

Τσάβι Πασκουάλ: «Παίξαμε σοβαρά»

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, είναι μία ακόμα εντός έδρας, είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το ματς κανείς δεν θα μιλήσει για τους διαιτητές. Ο σεβασμός είναι κάτι σημαντικό και δεν πρέπει να χάνεται ποτέ και σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει προσοχή σε σχέση με ό,τι λέγεται διότι για όλα υπάρχουν συνέπειες. Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε σοβαρά όπως μας αρμόζει, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι αποφύγαμε τα λάθη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε σερί και πήραμε διαφορά, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο το καθαρίσαμε με νέο σερί. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο σερί παιχνιδιών που αποτελούν μία πρόκληση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος