FOLLOW US: facebook twitter

Οι Γάλλοι με τα δώρα…: Ξανά στην Ηλεία τα μέλη των Διεθνών Ανθρωπιστικών Φαρμακείων

Ημερομηνία: 19-05-2017 | Συντάκτης:

Για πολλοστή φορά τον τελευταίο χρόνο οι Γάλλοι μέλη της οργάνωσης των Διεθνών Ανθρωπιστικών Φαρμακείων επισκέπτονται την Ηλεία. Αυτή τη φορά φέρνουν τα «δώρα» τους για το ΚΕΦΙΑΠ Πύργου, το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας αλλά και το Περιφερειακό Ιατρείο των Λεχαινών.

Από την περασμένη Τρίτη βρίσκονται στο νομό Ηλείας και μοιράζουν τα είδη που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από προσφορές και δωρεές στην πατρίδα τους. Έτσι και πάλι προσφέρουν υγειονομικό υλικό, για κάθε περίπτωση, ενώ το μεγάλο «δώρο» που θα κάνουν στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης είναι μια εξοπλισμένη κινητή υγειονομική μονάδα σαν μικρό ασθενοφόρο, ένα Renault Scenic. Μάλιστα η παράδοση του οχήματος προς το δήμο θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Λεχαινών. Πρωτεργάτες της κίνησης αυτής ο Φρανσουά Ξαβιέ ντε Φω και η Ηλεία σύζυγός του Χριστίνα Λευκαδίτη – Καραγιάννη από το Κάστρο Κυλλήνης.

Στην διανομή του υγειονομικού υλικού στα Λεχαινά τους συνόδευσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Γαλάτης που σε δηλώσεις του εξήρε το έργο που προσφέρουν οι Γάλλοι ανθρωπιστές στην τοπική κοινωνία της Ηλείας.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος